Panc'r Fest: Parni valjak za zaključek

21.12.2014 | 10:00

Panc'r Fest: Parni valjak za zaključek
Panc'r Fest: Parni valjak za zaključek

V Novem mestu se je zgodil Panc'r Fest, dvodnevni glasbeni festivali. Festival, ki je Novomeščanom in ostalim obiskovalcem dolenjske prestolnice ponudil prvo prednovoletno zabavo v dobrem ritmu, sproščenosti in zadovoljstva. V dveh dneh se je zvrstilo več glasbenikov. Drugi dan so več kot navdušili domači Anka Boys, ki so prvič nastopili na velikem odru in povsem opravičili zaupanje organizatorja, sledila je še ena premiera, ritem sekcija urbanega popa, Tomy Vertigo. Za konec festivala so navdušili prekaljeni mački rock'n' roll glasbene kulise z Balkana, Parni valjak.

Prijeten večer in tudi noč bi se lahko nadaljevala morda še kakšno uro ali dve, vendar v Novem mestu je to težko izpeljati. Marsikdo si želi, vsaj v decembru, kakšno uro več glasbenega dogajanja, tako kot v ostalih mestih. V dolenjski prestolnici se namreč ob 2. uri vse zaključi.

Kakor koli, festival Panc'r Fest, je dokazal, da si Novo mesto želi in zasluži tudi velikih zabav. Hvala vsem podpornikom tega projekta, seveda tudi medijem.

Srečno 2015!

Robert E.
(foto: PANC'R FEST)

Galerija

pancr-01
pancr-02
pancr-03
pancr-04
pancr-05
pancr-06
pancr-07
pancr-08
pancr-09
pancr-10
pancr-11
pancr-12
pancr-13
pancr-14
pancr-15
pancr-16

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

21.12.2014Oceni miha 

ful dobr tejg :)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava