Zahvala metliškim  krvodajalcem

26.11.2014 | 11:45

Zahvala metliškim  krvodajalcem

V petek, 21.11.2014, je v kulturnem domu Gradac potekala prireditev “ Moč humanosti”, s katero se je Rdeči križ Metlika zahvalil krvodajalcem občine Metlika za njihovo humano dejanje - darovanje krvi.

Na prireditvi smo podelili 30 priznanj za 20x in večkrat darovano kri. Med najvišjimi prejemniki so bili : Miroslav Brdar iz Radovice za 80 x, Stane Sodja iz Sel pri Jugorju za 90 x in Jože Kerč za 112 x darovano kri, slednji ima najvišje odvzeme v Beli krajini. (ostali prejemniki v priponki)

S posebnim priznanjem pa smo se zahvalili še lokalnim medijem, ki predstavljajo posebno vez med RK, aktivisti in uporabniki, da lahko svojo dejavnost, poslanstvo in oblike pomoči približamo širšemu okolju. Prejemnikom; Radio 1 Odeon, Radio Krka, Radio Aktual Studio D, Radio Sraka, TV Vaš Kanal, Dolenjski list in Belokranjec so priznanja podelili predsednik Rdečega križa Metlika g. Jože Nemanič in metliški župan g. Darko Zevnik.

Prisotne so pozdravili in se jim zahvalili predsednik Rdečega križa Metlika g. Jože Nemanič, župan občine Metlika g. Darko Zevnik, in sekretarka RK Metlika Zalka Klemenčič.

Folklorna skupina Navratil iz Metlike, Erika Kralj,učenci OŠ Podzemelj in plesno društvo Krokar iz Metlike pa so obogatili prireditev, čez katero sta nas popeljala voditelja Vesna Žist in Lojze Bojanc.

Kot organizator se iskreno zahvaljujemo krvodajalcem, nastopajočim, aktivistom in prostovoljcem občini in medijem, ki opravljajo naloge za dobro drugega.

Zalka Klemenčič, sekretarka RK Metlika

Galerija

s-kri-01
s-kri-02
s-kri-03
s-kri-04
s-kri-05
s-kri-06
s-kri-07

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava