10. tradicionalni rokometni veteranski turnir Trebnje

24.11.2014 | 10:40

10. tradicionalni rokometni veteranski turnir Trebnje

Ob izvrstni organizaciji mlajših veteranov Trimo Trebnje, lepi udeležbi moških in ženskih ekip nekdanjih rokometašev, so sodelujoči prikazali všečne predstave, ki po atraktivnosti prav nič ne zaostajajo od predstav mlajših kolegov v ligaškem tekmovanju. Sodelovale so ekipe Ribnice, Radeč, Dobove, Novega mesta, Krmelja, Dola pri Hrastniku, Koroške, Trebnjega in Sevnice pri moških ter ženske ekipe Ptuja, Novega mesta, Dupelj, Akcija Ljubljana in Sevnica.

V treh predtekmovalnih skupinah so si najboljše izhodišče pri moških izborili Dobovčani, Sevničani in Korošci, ki so se medsebojno nato pomerili za zmagovalca turnirja. Po dokaj izenačenih bojih je bil vrstni red sledeč:

MOŠKI

1. mesto: Koroška

2. mesto Dobova

3. mesto oldHANDsi Sevnica

ŽENSKE

mesto: Akcija Ljubljana

2. mesto: Ptuj

3. mesto: oldPUNCE Sevnica

Sevniška ekipa je imela najboljšega vratarja Krauthaker Branka, ki je spravljal v obup marsikaterega napadalca. Zaključek turnirja s podelitvijo pokalov najboljšim pa je potekal ob izvrstni kulinariki v zidanici Opara. Pri podelitvi sta sodelovala Marta Bon, nekdanja odlična rokometašica, sedaj trenerka Krim Mercatorja, in legenda trebanjskega rokometa Strajnar Andrej- Hobre.

Za sevniške oldHANDse so nastopili: Senica, Kozinc, Starič, Zbašnik, Jug, Regner, Krauthaker, Škof, Petek, Andolšek, Mlakar in Kuhar.

J. K.

Galerija

Trebnje 1
Trebnje 2
Trebnje 3
Trebnje

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava