Tudi v vrtcu Črnomelj, enota Loka, obeležili teden otroka

22.11.2014 | 09:00

Tudi v vrtcu Črnomelj, enota Loka, obeležili teden otroka

Vzgojiteljice so otrokom pripravile obogatitvene in popestritvene dopoldanske urice. Otroci so aktivno sodelovali v različnih jesenskih delavnicah, kjer so ustvarjali iz pridelkov in plodov polja in gozda, se igrali s plodovi, jih preštevali, barvali, izdelovali lutke, telovadili na jesenskem športnem dopoldnevu, kjer so bili njihovi telovadni pripomočki in orodja kar jesenski plodovi, iskali skriti zaklad v naravi, uživali v glasbenem dopoldnevu, kjer so spoznavali različne instrumente (kitaro, harmoniko, boben, flavto) in iz buč, ki so jih otroci in vzgojiteljice pridelali na vrtčevski njivi in jih sami pospravili in pripravili za ustvarjanje, oblikovali »Teto jesen«, katera jim je krasila vhod v vrtec. Ob zaključku različnih obogatitvenih dejavnosti so si otroci ogledali lutkovno predstavo »Razbita buča« v izvedbi vzgojiteljic in po predstavi ustvarjali na ploščadi pred vrtcem z barvnimi kredami ali v igralnici z vodenimi barvicami.

Vzgojiteljice so otrokom pričarale nepozaben mesec, ne samo teden, kjer so imeli otroci možnost doživljati, spoznavati, se izražati in uživati v čarih jesenskega časa.

Vesna Žarkovič, pom. ravnateljice

Galerija

r-teden-01
r-teden-02
r-teden-03
r-teden-04

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (2)

24.11.2014—     + (1)     – (1)     Oceni vika lozar 

Mislim, da ste vzgojiteljice v vrtcih zelo inovativne in otroke vzpodbujate tako in drugače vsak dan, da preživijo pol dneva v prijetnem okolju. Torej so "obogatitvene in popestritvene" urice skoraj vsak dan in si zato zaslužite samo pohvalo. Sta pa besedi malo nerodni, ali ne?

25.11.2014–2     + (0)     – (2)     Oceni belouška 

no,no,no vika pomirte se...in nehajte dajet take pocukrane komentare,sej vas bo kdo še kje polizal

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava