Momento predstavili novi album

12.11.2014 | 08:05

Momento predstavili novi album

Zasedba Momento je v ljubljanskem Kinu Šiška predstavila svoj novi, že drugi studijski album »Karma reset«, ki so ga fantje izdali sredi meseca oktobra in tako zapečatili večletno trdo delo. Marka, Boštjana in Robija, ki sicer že osem let sestavljajo glasbeno nerazdružljivo trojico, sta na odru tokrat podprla tudi Peter Urek, mojster na klaviaturah in izjemni Miha Koretič na kitari, ki se zasedbi tudi sicer kot gosta pridružujeta tudi na preostanku promocijske turneje. Priča smo bili zrelemu odrskemu nastopu in odlični energiji glavnih akterjev večera.

Na »Karmi reset« sicer najdemo 13 novih skladb, od katerih so se štiri že predstavile kot najavni singli in doživele dober odziv tako na radijskih postajah kot pri publiki. Album pa skriva tudi nekaj presenečenj – sodelovanje z Nano Milčinski, doprinos godalnega kvarteta, predvsem pa odlično glasbo, ki se je od prvenca »Era« nadgradila praktično na vseh področjih.

»Vsekakor si želimo v letu 2015 novi album predstaviti na največjih slovenskih festivalih in koncertnih lokacijah, kjer zagotovo imamo publiko, ki pozdravlja kvalitetno glasbo. S »Karmo reset« smo dosegli boljši zvok, napisali bolj zrele komade, hkrati pa smo v vseh teh letih skupnega dela postali boljši glasbeniki in boljši prijatelji, kar se sliši tudi v glasbi,«, je ob zadnjem dogodku povedal frontman zasedbe Boštjan Levičar.

Od tega največjega samostojnega koncerta v karieri Momento bo fante pot najprej vodila po domačih prizoriščih in tako boste svež glasbeni pridih na slovenski rock že kmalu lahko ujeli na številnih lokacijah. Zasedba pa že načrtuje tudi prvi potep po tujih prizoriščih!

In kot pravijo Momento: »Naj se resetiranje prične!«

Simona Potočar
Foto: Nastija Fijolič

Galerija

_Album
_MG_4869
_MG_4896
_MG_4950
_MG_5051
_MG_5150
_MG_5173jpg

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava