Motoristi razveselili otroke s posebnimi potrebami

23.10.2014 | 13:15

Motoristi razveselili otroke s posebnimi potrebami
Motoristi razveselili otroke s posebnimi potrebami

Moto klub Ketna biker Krško že vrsto let organizira motoristični piknik za otroke z jesensko peko kostanja, ker, kot so videli do sedaj, je to zelo zanimivo za njih, sami pa, kot pravi vodja kluba Matjaž Gomilšek, se radi predstavijo tudi v drugačni luči, ne samo kot divji motoristi, ampak tudi s humanitarnim namenom.

Letos so malo spremenili tradicijo, doslej so se predstavljali vrtcem, vendar so slednje zdaj prepustili ostalim klubom, sami pa so povabili šolo Mihajla Rostoharja, otroke s posebnimi potrebami, da jih razveselijo. Gomilšek pravi, da predvsem zato, ker ima občutek, da so takšni otroci velikokrat odrinjeni na stranski tir. Na piknik so poleg otrok povabili starše, ostala invalidska društva, prav tako pa tudi člane iz ostalih motorističnih klubov in policijo iz Brežic. Na pobudo vodje so seveda za otroke prinesli tudi nekaj sladkih dobrot, sami otroci so prinesli kostanj ... Tako predsednik krajevne skupnosti kot otroci in ravnateljica šole upajo, da se naslednje leto zopet vidijo še v večjem številu, ali pa, da bi ta piknik postal vsakoletna prijetna tradicija ...

Anton Hruševar

Galerija

p-motor-01
p-motor-02
p-motor-03
p-motor-04
p-motor-05
p-motor-06
p-motor-07
p-motor-08
p-motor-09
p-motor-10
p-motor-11
p-motor-12
p-motor-13

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (2)

25.10.2014Oceni Dobra 

Krasno, fantje. O takšnih stvareh radi beremo.

25.10.2014Oceni aseve10 

Kdaj bodo novinarji pisali in objavljali uspehe ljudi s posebnimi potrebami ,o ljudeh kateri z njimi delalo-napore in uspehe in delo entuzijastov kot uvodne novice in ne kot nekaj obrobnega???

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava