Srečanja z dušo in Angeli, 1. Srečanje: kanalizirana meditacija - spoznaj svoje dušne darove, Knjižnica Mirana Jarca  Novo mesto

17.10.2014 | 18:00

– Učilnica BERI

Vabljeni na kanalizirano Angelsko meditacijo, v kateri se vas bodo Angeli resnično dotaknili.

Ta meditacija bo prva v sklopu 10 srečanj, ki jih bomo za vas pripravili v Novem mestu. Več informacij o celoletni delavnici Srečanja z dušo in Angeli NM lahko prejmete na www.angelski-dotik.si.

V našem prvem srečanju se bomo podali v meditacijo z našimi osebnimi Angeli, ki nam bodo odkrili tančico naše duše. Spoznali bomo, kakšni so naši dušni darovi in kakšne sposobnosti nosi naša duša. Odkrivali bomo namen naše duše in se povezovali s svojo osebno močjo.

V meditaciji se nam bosta pridružila tudi Nadangel Mihael in Nadangel Jofiel. Mihael vas bo očistil dvomov in omejujočih prepričanj, medtem ko vas bo Jofiel spodbudil, da zaživite v svojem dušnem namenu in sledite svojim strastem v življenju.

V tem srečanju se boste spoznali s svojo dušo, se povezal z njo z ljubeznijo in boste spodbujeni, da se vsak dan svojega življenja zavedate svojih dušnih sposobnosti in jih redno uporabljate za bolj izpolnjeno življenje.

Sledilo bo predajanje sporočil Angelov in Nadangelov, v katerih boste prejeli jasnost o dušnem namenu, dušnih sposobnostih in darovih, kako odkriti svoj dušni poklic, kako živeti povezan s seboj vsak dan svojega življenja, in še in še… Vsak udeleženec bo prejel osebno sporočilo svojih Angelov.

Prijave na dogodek sprejemamo do 12.10. oziroma do zasedbe prostih mest na

prijava@angelski-dotik.si. Število udeležencev je omejeno na 15, zato se čim prej prijavite in si zagotovite svoje mesto. Ob prijavi prejmete na e-mail obvestilo, kaj potrebujete imeti s seboj na meditaciji.

Cena delavnice: 25€

Angele bo kanalizirala Tjaša Dorelay.