Momento so na »Drugi strani«

23.9.2014 | 08:50

Momento so na »Drugi strani«
Momento so na »Drugi strani«

Tako se namreč imenuje četrti singel iz njihovega prihajajočega albuma, ki bo luč svetlobe ugledal 18. oktobra. Boštjan, Robi in Marko tako pred velikim dnevom s skladbo »Druga stran« znova dokazujejo, da so pošteno zavihali rokave in se svojega drugega albumskega projekta lotili izjemno resno. »Gre za eno prvih skladb, ki so nastale v procesu ustvarjanja albuma. Z neutrudnim preigravanjem na vajah in dodajanjem novih elementov je dobila tisto pravo barvo ter širino in z izdelkom smo zelo zadovoljni. Veselimo pa se že tudi odzivov publike«, je o nastajanju skladbe povedal frontman zasedbe Boštjan Levičar.

Po besedah ekipe »Druga stran« sicer govori o paru, ki mu v vrtincu dvomov, laži in sebičnosti nikakor ni usojeno, o stvareh, ki prinašajo veliko slabega, a hkrati naredijo človeka močnejšega in treznejšega. Fantje seveda nasmejano pritrjujejo: »Tudi mi smo se po vseh teh letih že malce streznili!« Pod besedilo in glasbo se podpisuje Boštjan Levičar, aranžma je »zakrivila« trojica Momento, mastering je delo Robina Schmidta, sicer pa je glasbena kreacija svojo končno obliko dobila v studiu Underground.

Tako »Drugo stran« kot tudi celoten album bo zasedba prvič v živo predstavila v domačem Krškem točno na dan izida, zatem pa bo promocijska turneja Momento popeljala v številne slovenske kraje z vrhuncem 6. novembra v ljubljanskem Kinu Šiška, turneji pa se obetajo tudi mednarodne razsežnosti. Na nastopih ob izidu novega albuma bosta zasedbo bogatila tudi gosta, kitarist Miha Koretič in klaviaturist Peter Urek.

Simona Potočar
Foto: Dejan Dvoršek

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava