MRD Dobova : RK Damahaus Cerklje - zmaga domačinom

22.9.2014 | 08:40

MRD Dobova : RK Damahaus Cerklje - zmaga domačinom

Vsaka tekma, vsak treningi, vsak pretečen kilometer, vsak zadetek in vsaka obramba. Bil je čas, da se rezultati treningov pokažejo in da nam fantje dokažejo kaj zmorejo! In to so storili.

Samozavesten vstop v prvo tekmo se je obrestoval. Zelo agresivna obramba in hitri protinapadi - to je bil recept za uspeh. Prvi polčas je definitivno pripadel našim fantom, saj so ga dobili z rezultatom 16:6. V 30. minutah so prejeli zgolj 6 zadetkov, kar priča o tem, kakšno obrambo so držali domači.

V drugem polčasu je motivacija fantom padla in tudi gostje so zaigrali malo bolj zbrano, vendar zaostanka niso veliko zmanjšali. Domači so kmalu zopet ujeli svoj ritem in tekmo z veliko razliko pripeljali do konca. V sami končnici so v igro vstopili tudi mlajši igralci in tako že na prvi tekmi dobili svoje priložnosti, ki so jih tudi izkoristili. Končni rezultat 35:18.

Začetek dober, vse dobro?! To bomo še videli. Zagotovo pa so fantje visoko motivirani in se že pripravljajo na prvo letošnje gostovanje v Hrastniku.

J. K.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava