ŠD Butoraj praznuje 35 let

27.8.2014 | 12:15

ŠD Butoraj praznuje 35 let

ŠD Butoraj je minulo soboto v sodelovanju s KS Butoraj organiziralo praznovanje visoke obletnice društva ter srečanje krajanov KS. Kot je navada na Butoraju, se je prireditve udeležilo veliko članov ŠD Butoraj in krajanov KS.

Kot je v svojem nagovoru poudaril predsednik ŠD Butoraj g. Janez Perušič, je društvo zelo aktivno že ves čas svojega delovanja in vsaj takšen nivo aktivnosti se načrtuje tudi za prihodnja leta. Po dolgih letih sklepanja najemnih pogodb je društvu končno uspelo pridobiti lastništvo na zemljiščih, kjer stojita športna dvorana in igrišče ter tako skupaj s KS Butoraj poseduje približno 4.200 m2 zemljišča. O čemer so člani društva lahko nekoč le sanjali, je sedaj postalo realnost in s tem je naslednjim generacijam potrebno skrbeti le še za aktivno delovanje v različnih športnih dejavnostih, saj so infrastrukturni problemi sedaj rešeni.

Zbrane sta nagovorila še podpredsednik KS Butoraj g. Robert Bahor in županja občine Črnomelj ga. Mojca Čemas Stjepanovič, ki je pohvalila aktivno delovanje društva in zaželela uspešno delovanje tudi v prihodnje. Da je program potekal v bolj sproščenem vzdušju, je poskrbela domača skupina »Smo prijatli«.

Ob koncu uradnega programa je predsednik ŠD Butoraj še prijetno presenetil Ivana Šterka, dolgoletnega člana ŠD Butoraj, ki si je zaslužil priznanje za zavzeto delovanje v društvu vse od njegove ustanovitve.

Tajnik ŠD Butoraj

Galerija

SD-001
SD-002
SD-003
SD-004
SD-005
SD-006

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (21)

27.8.2014Oceni dragaš 

Bravo Butorajci,čestitke za vaše uspehe.Pa tudi Perušiču za zelo dobro vodenje društva.

27.8.2014Oceni jan 

čestitke. Vprašanje: Kaj Mojca dela tam? Kaj ima ona s tem?

27.8.2014Oceni butorajc 

jan,naj te ne moti Mojca ? Butorajcem je Občina dosti pomagala in še pomaga.Butorajci gledamo na stvari iz pozitivne strani.In potem ti to vsi upoštevajo.Kdor se nam pa zameri,je pa odj....

27.8.2014Oceni zvezda party 

Bravo @butorajc! Lep besedni zaklad, ni kaj! Tak, kot vedno. ..

27.8.2014Oceni športnik 

jan in zvezda party,ne obremenjujte se z Butorajci in Mojco.Butorajci smo lahko za vzor marsikomu.Tudi pomagamo vsakemu,ne obremenjujemo se pa z drugimi.

27.8.2014Oceni butorajka 

zakaj so lahko takšni komentarji. mar ni lepo da se v neki skupnosti dela, da so uspehi,da je veliko narejenega, kar bo samo dobro za mlajše, za kar upamo, da bodo vedeli ceniti in s pridom uporabljati. Prav je da se skoz nekaj dogaja, da se ljudje zbirajo in s tem pokažejo pripadnost neki skupnosti. Če sam nekaj delaš, ti še drugi pomagajo. ŠD pa še veliko uspeha v naprej, predsedniku pa veliko volje in uspehov pri vodenju društva.

28.8.2014Oceni Marko 

Sami levičarji.

28.8.2014Oceni partyyy 

čudno da ni zijalastega ....sami belinkoti na kupu,čudno da ni novega naseljenca lenuha z kačami vred

28.8.2014Oceni nekdo 

partyyy,tebi ni pomoči.LJ-Polje je tvoja realnost.

28.8.2014Oceni čutimuž 

sami pravi na kupu,vse ob zid in beng beng,ves denar iz občine gre v to selo,kjr se zbirajo tisti,da ne rečem kaj več,to selo si zasluži res mesto v LJ.Polje

začetnapredhodna Stran: 1/3naslednjazadnja

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava