Zvezda za nove zmage v Terme Čatež

29.7.2014 | 10:10

Zvezda za nove zmage v Terme Čatež
Na treningu

Na treningu

Na novinarski konferenci

Na novinarski konferenci

Lanski začetek sodelovanja s kultnim nogometnim klubom Crvena zvezda iz Beograda se pospešeno nadaljuje - prav te dni se na Čatežu že tretjič zapored odvija drugi del njihovih poletnih priprav. Zadnje, zimske priprave, so bile več kot uspešne, saj je klub v tej sezoni po sedmih letih ponovno osvojil pokal v državnem prvenstvu - sponzorski slogan 'Terme Čatež & FK Crvena zvezda - dobitna kombinacija' - je tako iz želje prešel v realnost !

Crvena zvezda je na priprave pripeljala kar nekaj novih igralcev, se je pa v nedeljo zvečer v Termah Čatež mudil tudi bivši član prve postavke, Nejc Pečnik, ki bo verjetno tudi v naslednji sezoni nosil dres Crvene Zvezde.

V Termah Čatež se zavedajo, da so za uspeh „Crvenih“ zaslužni tudi navijači, zato so za vse člane, ki bodo kupili letno karto Crvene Zvezde (FK CZ), pripravili posebno ponudbo namestitve v Termah Čatež, na dveh lokacijah.

''Tradicija in prepoznavnost srbskega kluba nam je prinesla veliko novih športnih prijateljev, veliko novih imen v širšem evropskem in Bližnje vzhodnem delu sveta, ki sedaj med destinacije za športne kampe, priprave amaterskih in profesionalnih ekip ter za odigravanje tekem uvrščajo tudi TERME ČATEŽ. Seveda pa uspešnega sodelovanja s športniki ne bi bilo brez uspešnega sodelovanja z lokalnim okoljem.'' je komentirala Alenka Mokrovič Pogačar, pomočnica gen.dir. za marketing, Terme Čatež d.d. Terme Čatež tako poleti že vrsto let niso samo turistična destinacija, pač pa so vsako leto bolj tudi športno obarvane.

'Baza u Čatežu', ki je le-to bila več kot desetletje za 'zlati team' hrvaške nogometne reprezentance, že nekaj let namreč zelo uspešno dela tudi na segmentu športnega turizma.

Poleg referenc kvalitete v storitvah in izvedbi, Terme Čatež privabljajo športnike z lastnim športnim centrom, terenom za košarko in malim nogometom, popolnoma obnovljenimi zunanjimi tenis igrišči, atraktivnim igriščem na mivki, kjer je tekmo v sklopu priprav odigrala tudi 'beach- handball' reprezentanca države iz Bližnjega vzhoda; najzahtevnejšim ekipam pa so na voljo stadioni in najsodobnejše opremljene športne dvorane in tereni v bližnjih Brežicah.

V začetku julija so na Čatežu že šestic zapored gostili otroški in mladinski košarkarski kamp z 'legendo' Matjažem Smodišem.

V hišice Gusarskega zaliva se že vrsto let vračajo rokometaši iz tujine - perspektivni mladinci, ki treninge združijo s prijetnim druženjem tudi z najbolj zvenečimi imeni domačega in tujega rokometa.

Na bližnji lokaciji Mokric pa lahko poleg golfistov v idili 200-letnega parka in srednjeveškega gradu med drugim srečate tudi karateiste, ki se pripravljajo na zahtevne jesenske dvoboje.

Raznoliki dresi in športne majice z napisi domačih in tujih klubov so tako postali stalnica Term Čatež.

Obiščite jih in zagotovo boste srečali kakšno "četico" v športnih opravah.

Pri tem si obvezno rezervirajte čas za nova vodna doživetja!

Hit tega poletja - termalna metropola TERME ČATEŽ - ponovno vabi na valove neskončne zabave ... paleta toboganov, vijuge Termalne formule in 'Grand prix Term Čatež', počasna in hitra reka, Gusarski otok - so le najprivlačnejše atrakcije, ki privabljajo v brezskrbnih počtniških dneh na Termalno riviero.

Služba za odnose z javnostmi
Terme Catež d.d.

Galerija

FKCZ_novinarska_1
FKCZ_novinarska_2
FKCZ_trening
poletna_TR_1
poletna_TR_2

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (2)

29.7.2014Oceni Jan 

*PLAČAN OGLAS*

29.7.2014Oceni nogometaš 

ta zvezda je navaden mafijaški klub in pralnica denarja, ki so ga iz evropskega piedestala spravili na kant, tako da se v periodah dogaja da tudi za toplo vodo nimajo. in če je to za terme 'dobitna kombinacija' ...ok.... mogoče pa... v tistem paralelnem svetu.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava