Rokometaši Sevnice na pripravah

27.7.2014 | 08:20

Rokometaši Sevnice na pripravah

V četrtek, 24.julija, so Sevničani začeli priprave na novo sezono. Po odlični lanski sezoni, ko so osvojili šesto mesto, so tudi letos cilji postavljeni visoko. Večjih sprememb v ekipi ni.

V tujino (Belgijo) se je podal Matej Flajs, z rokometno kariero pa je končal Uroš Ošlovnik. Odlična igralca bosta nadomestila Aljoša Štefanič na mestu desnega zunanjega, na krožnem pa Matic Suholežnik. Na mestu vratarja pa je Bratanoviča, ki je zaključil kariero, zamenjal Nejc Brglez. Strokovni štab s trenerjem Godcem na čelu bo v letošnji sezoni veliko časa namenil mladim Sevničanom (Kuhar, Krnc, Ciglar in Pernovšek), ki bodo morali pokazati, da so sposobni nase prevzeti odgovornost v igri.

Na prvem treningu sta manjkala Žan Gjerek in Matic Suholežnik, ki sta na mladinskem evropskem prvenstvu v Avstriji.

Trener Godec: "Fantje so po prvih treningih pokazali, da so dobro pripravljeni in da so pripravljeni na nove izzive. V novi sezoni bomo dali še večji poudarek na hitri igri in še bolj čvrsti obrambi«.

Rokometni klub Sevnica

Galerija

RK001
RK002
RK003
RK005
RK006

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (2)

28.7.2014Oceni navijač 

Ekipi in trenerju želim uspešen začetek sezone in seveda brez poškodb, pa da boste v klubu uspeli najti finančno podporo sponzorjev......

28.7.2014Oceni sevničan 

Zahvala vodstvu RK Sevnica in trenerjem ter spremljevalcem , ki so omogočili nepozabno doživetje skoraj 50 mladim rokometašem Sevnice doživeti mednarodni rokometni turnir v Makarski.Fantje so se izkazali tako z rezultati, odlično igro in domov prišli zadovoljni in srečni......

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava