SD Črnomelj doniral za nakup igral

12.6.2014 | 11:00

SD Črnomelj doniral za nakup igral

Akcija »ZA IGRALA«, ki jo v povezavi z OŠ Dragatuš izvajajo starši otrok, je v polnem zagonu. Občina Črnomelj je prispevala sredstva za postavitev ograje okoli igrišča, z akcijo »ZA IGRALA« pa želijo starši sami zbrati sredstva za nakup otroških igral. Poleg prostovoljnih donacij staršev se uspešno odzivajo tudi podjetja, med drugim se je odzvala tudi politična organizacija Socialni demokrati (SD) Črnomelj. Občinski svetniki SD Črnomelj (Leopold Perko, Aleš Kuretič in Janez Perušič) so predali Šolskemu skladu OŠ Dragatuš ček v višini 250 €.

Istočasno je predsednik ŠD Butoraj Janez Perušič predal ček za 50 €. Izpostavil je dobro sodelovanje Butoraja in Dragatuša.

Starši z akcijo nadaljujejo z otroškim festivalom »Juhuhu, počitnice!«, ki bo v soboto, 28.6.2014, v Jurjevanjski dragi in upajo, da bodo z akcijo zbrali čim več potrebnih sredstev za lepo urejeno igrišče v Dragatušu, ki bo k igri vabilo otroke in starše od blizu in daleč.

Piše: Leopold Perko
Foto: Srečko Dražumerič

Galerija

SD Črnomelj doniral za nakup igral

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (56)

12.6.2014Oceni xy 

u, kak dnar. Draga reklama!

12.6.2014Oceni dražen 

Res je zanimiva situacija v Slo. Država za financiranje političnih strank ima denar, za šole in vrtce, pa ne... Umetno narjena situacija, tako da je politika (predvsem stranke in njhovi bossi), v prvem planu. (Da ne bo pomote, ne mislim samo na stranko omenjeno v prispevku).

12.6.2014Oceni Janko 

Veliko staršev je prispevalo nekajkratnik tega zneska, da ne govorim o drugih donatorjih pa jih ni na fotografiji.Teh 50 EUR pove, kako samoklicani veljaki na fotografiji diktirajo tempo navadnim ljudem. 50 EUR pa je njihova teža, ki jo zmorejo, je ta premosorazmerna z njihovim zastopanjem interesov volivcev v občinskem svetu, ali je to njihova vrednsot ?

12.6.2014Oceni senca 

Lahko jih je špot. Če nekaj daš, daj, in konec. Daj brez kamer in poceni reklame. Takrat to šteje in je dobro delo. Tako pa, lastna hvala, cena mala. Le poglejte njihovo držo. Bog nas varji...

12.6.2014Oceni občanka 

Janko...opažam, da ti je eden izmed akterjev iz slike še posebaj trn v peti in s tem posledično blatiš njega in njegov kraj tudi v drugih člankih. Pometi pred svojim pragom in živi svoje življenje...takrat boš spoznal, da je lepo. Ne bodi zadrtež :-)

12.6.2014Oceni dragatušec 

Koga pa moti to ? Vsaka čast SD Črnomelj za 250 EUR.Naj dajo še druge stranke,ki se skrivajo iza nesramnega komentiranja,isto vsoto.Pa bo denarja več kot dovolj.V Občinskem svetu Črnomelj je 10 strank ali list.To pomeni,da bi se nabralo samo od politike vsaj 2500 eur. Butorajcem pa vsaka čast.ŠD Butoraj je dalo 100 EUR tudi za nakup defibrilatorja v Dragatušu.Res,koga moti to,da nekdo pomaga šoli ?

12.6.2014Oceni starš 

Kolikor vem,so dali zgoraj imenovani člani SD Črnomelj vsak po 50 EUR iz svojega žepa,ostalih 100 EUR pa je dodala stranka.Torej skupaj 250 EUR.Hvala.Naj se še ostale stranke tako izkažejo.

12.6.2014Oceni Dragatuščan 

Kolkor mi je poznano,so iz KS Dragatuš v Občinskem svetu še iz SDS,SNS in NSi. Koliko bojo pa oni dodali ?

13.6.2014Oceni eva 

Lepa gesta, a nepotrebna medijska pozornost.

13.6.2014Oceni janez 

Ravno zaradi medijskega pompa ni več lepa gesta.

začetnapredhodna Stran: 1/6naslednjazadnja

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava