Blatnik zasedel predsedniški stolček Športne Zveza Sevnica

25.4.2014 | 09:00

Blatnik zasedel predsedniški stolček Športne Zveza Sevnica
Blatnik zasedel predsedniški stolček Športne Zveza Sevnica

22. aprila so na redni volilni skupščini Športne zveze Sevnica predstavniki športnih društev izvolili novo vodstvo zveze za naslednje štiriletno mandatno obdobje. Novi predsednik je postal Tomaž Blatnik, ki je s predstavitvijo ambicioznega programa za obdobje 2014 - 2018 prepričal vse prisotne. V veliko pomoč mu bodo reference, pridobljene na Univerzitetni športni zvezi Primorske, kjer je deloval dobrih sedem let. Zadnja leta pa je deloval v Klubu malega nogometa Sevnica, kjer je že pokazal svoje kompetence.

Miran Grubenšek, zastopnik Kluba borilnih veščin IPPON, je prevzel funkcijo podpredsednika, izvolili pa so tudi novo predsedstvo, ki ga bodo poleg predsednika in podpredsednika zveze sestavljali še: Sine Karlovšek (AK Sevnica), Vojko Švab (RK Sevnica), Stanko Lazar (Zagon Tržišče), Mojmir Rupar (PD Lisca), Tomaž Čampa (Squach Klub IgRaj), Stanislav Kranjec (KK Blanca) in Žiga Kabaševič (KK Tržišče). Izvolili so še nov nadzorni odbor ter disciplinsko komisijo.

Športna zveza Sevnica želi postati strokovno združenje športnih društev, ki bo pomemben dejavnik v občini Sevnica in ki bo svojim članom nudilo ustrezno strokovno pomoč ter podporo pri njihovem delovanju. Spremljate nas na novi spletni strani www.sportna-zveza-sevnica.si.

Športna zveza Sevnica

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava