Črnomaljski košarkarji zadnjo zmago posvetili navijačem

23.4.2014 | 09:40

Črnomaljski košarkarji zadnjo zmago posvetili navijačem

Košarkarski klub Kolpa Črnomelj je minuli vikend zaključil z domačo sezono. Od domačih gledalcev so se poslovili na najboljši možni način in sicer z zmago proti Kranjčanom. Z osvojenima dvema točkama so si tudi teoretično zagotovili obstanek v 2. slovenski košarkarski ligi.

Dolgo in naporno sezono bo Kolpa sicer zaključila prihodnji vikend na gostovanju v Ilirski Bistrici, od domačih gledalcev pa s se poslovili v soboto. Slavili so z rezultatom 83:78 in se s tem zahvalili navijačem za njihovo podporo. Tekma je bila vseh 40 minut izenačena, na koncu pa so več želje in zbranosti pokazali domačini. Ponovno se je izkazal črnomaljski center Anže Cerkovnik, ki je dosegel 23 točk in ob tem zbral 11 skokov. Strelsko je bil razpoložen tudi Črt Ristič, ki je dosegel 22 točk. Z zmago se je Kolpa povzpela na 7. mesto in ima pred zadnjim krogom 3 točke prednosti pred mesti, ki pomenijo boj za obstanek.

Sezonski cilj – obstanek v 2. SKL - je torej zagotovljen. Velika zahvala za to gre vsem pokroviteljem kluba, ki tako ali drugače omogočajo delovanje kluba in njegove uspehe. Na tem mestu gre izpostaviti predvsem generalna pokrovitelja in sicer Kolpo d.d. in Občino Črnomelj.

T. L.

Galerija

kk-crnomelj-001
kk_crnomelj_003
kk_crnomelj_004
kk_crnomelj_005
kk_crnomelj_006
kk_crnomelj_007
kk_crnomelj_008
kk_crnomelj_009
kk_crnomelj_010
Črnomaljski košarkarji zadnjo zmago posvetili navijačem

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava