DL: Zdravilec Maksim čuti človekove vibracije

17.3.2014 | 14:50

Maksim Osipov pri delu. (Foto: kalinska.si)

Maksim Osipov pri delu. (Foto: kalinska.si)

»Človeka obravnavam celostno. Najprej odstranim vzrok in šele nato se lotim odstranjevanja posledic bolezni,« pravi Maksim Osipov, priznani zdravilec, ki je bil na podlagi testiranja za svetovno licenco za zdravilstvo uvrščen med deset najboljših zdravilcev na svetu. Temu daje toliko večjo težo podatek, da je tovrstno testiranje v uradnih inštitucijah v zadnjih 50 letih opravljalo več kot 500 zdravilcev, test pa jih je uspešno opravilo le 38, od teh le deset z najvišjo oceno, med njimi Osipov. Tudi zato ga pogosto vabijo na svetovne konference tradicionalne medicine.

Maksim, ki je pred dvema desetletjema postal magister ljudske medicine, leta 2002 pa je pridobil svetovno licenco za zdravilstvo, živi v Novem Sadu, kjer si je ustvaril družino, dela pa predvsem v Nemčiji in Avstriji. Vse pogosteje zahaja v Slovenijo, kamor je prvič prišel čisto po naključju, ko je iz Avstrije skočil čez mejo iz radovednosti. In bil nad našo deželo navdušen. Da bi lahko svoje delo opravljal tudi pri nas, je začutil ob obisku Bleda, kjer sedaj deluje, tja pa zahaja tudi nekaj Dolenjcev, ki so ga prepričali, da bi za en teden prišel na Dolenjsko. Tako bo prihodnji teden na Otočcu, v Vili Otočec.

Med Dolenjci, ki sospoznali moč njegovih rok in duha, je tudi 14-letni Luka Cugelj iz Cerovega Loga pri Šentjerneju, ki je imel v letu 2011 možgansko krvavitev, sedaj pa je na poti dolgotrajne in naporne rehabilitacije.

TUDI LUKA PRI OSIPOVU

»Luka poleg aktivnosti, ki jih izvajamo doma, obiskuje več terapij: nevrofizitoterapijo na Gibanju, terapije prek Inštituta Jožef Štefan, terapije pri zdravnici Ini Sahrokovi, terapije v sklopih Therasuit pri Metki Poljšak, občasno Feldenkrais terapijo, ki jo izvaja Petra Jeretina prek Sončka Novo mesto, obiskujeva pa tudi zdravilca Maksima Osipova na Bledu,« pravi Vesna Cugelj, Lukova mamica, in dodaja, da s sinom sodelujeta z ljudmi, ki jih na nek način začutita, to so vsi prej navedeni in med njimi je prav zagotovo tudi ruski zdravilec Maksim Osipov, o katerem je prve objave našla na internetnih straneh.

»Enostavno sem čutila, da želim k njemu peljati svojega sina. Osebno srečanje in sodelovanje z njim je potrdilo mojo intuicijo. Luka se na terapije pozitivno odziva in zaznavava pozitivne spremembe, zato sem Maksimu izredno hvaležna, on človeka resnično prebere in čuti njegove vibracije,« svoje izkušnje z njim povzame Vesna Cugelj in dodaja, da si njen sin želi gibanja, to je tudi njeno vodilo: »Občudujem Luko, ki dnevno prenaša velike napore, ki so primerljivi z napori vrhunskih športnikov in še več, je junak in pravi borec. Z vsakim njegovim nasmeškom, ki ti polepša dan, kot mati pozabiš na vse ostale težave, napore in neprespane noči. In Vesna še pove, da je pozitivni rezultat sestavljanka intenzivnih terapij in sodelovanja vseh, ki so vključeni v Lukovo rehabilitacijo, in vseh dobrih ljudi, ki so pripomogli, da Luka lahko obiskuje različne terapije, ki so v večini plačljive.

OSIPOV ZA ŠTEVILNE BOLEZNI

Na spletu je mogoče najti številne pozitivne izkušnje bolnikov in staršev otrok, ki so se po pomoč zatekli k zdravilcu. K njemu prihajajo bolniki vseh starosti z najrazličnejšimi boleznimi: epilepsijo, cerebralno paralizo, avtizmom, anoreksijo, diabetesom, hormonskimi motnjami, glavobolom, visokim pritiskom, psihičnimi težavami, obolenji hrbtenice, prostate, motoričnimi težavami otrok, bolniki, ki so preživeli možgansko kap ali srčni infarkt ...

Maksim je uspešno končal zahtevno šolanje, zna tudi postaviti diagnozo, čeprav pove, da ni nezmotljiv. In kar ni nepomembno, uspešno sodeluje tudi z uradno medicino. Ruski zdravilec pravi, da v bistvu človek zdravi samega sebe, da nam on pri tem le pomaga, ko skuša vzpostaviti krog energije, ki se preteka v telesu, kar človek čuti kot vibracijo, ta pa pomeni čiščenje onesnaženih organov. Upajmo, da bo čim več pozitivne energije prinesel tudi na Dolenjsko.

Članek je bil objavljen v 50. številki Dolenjskega lista, 12. decembra 2013

Tanja Jakše Gazvoda

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (4)

17.3.2014Oceni iii 

vibracije čutim tudi jast. dolenjski, kam ste padli..

18.3.2014Oceni Ferluci 

Seveda čuti vibracije. Sploh če kakšna mačka skače po njem,

18.3.2014Oceni stane 

Čuti vibracije,ko mu ljudje lepo plačajo.

18.3.2014Oceni opazovalec 

človek bi res marsikam šel in mnogo dal, sploh če gre za otroke.ampak dokazi so poglavitni....

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava