Odprtje pogodbene pošte na Blanci

5.11.2013 | 11:20

Odprtje pogodbene pošte na Blanci

Občina Sevnica v novembru praznuje občinski praznik. Z bogatim programom prireditev bomo okrepili povezanost v lokalni skupnosti in se ob prazniku spomnili na pogumna dejanja narodnega heroja Dušana Kvedra Tomaža. V program je vključenih 52 raznolikih glasbenih, literarnih, plesnih, gledaliških, etnoloških, športnih, turističnih, izobraževalnih in drugih družabnih dogodkov, v sklopu praznovanja pa bo namenu predanih več pridobitev. Nedeljskemu Martinovemu koncertu v organizaciji Društva narodnozabavnih ansamblov Sevnica je včeraj v koledarju prireditev tako sledilo odprtje pogodbene pošte 8283 Blanca.

Preoblikovanje prej obstoječe pošte v Pogodbeno pošto Blanca prinaša ohranjanje vseh dosedanjih storitev in širši delovni čas, kar je za krajane velikega pomena. Delovni čas bo odslej ob ponedeljkih, torkih, sredah in petkih od 8.00 do 15:30, ob četrtkih od 8:00 do 17:00 ter ob sobotah od 8:00 do 11:00. Pošto je v upravljanje prevzel samostojni podjetnik Januš Žibert, ki je na priložnostni otvoritveni slovesnosti pozdravil in nagovoril zbrane. Pozdravne besede in vse dobro novemu upravitelju pošte sta zaželela direktor novomeške poslovne enote Pošte Slovenije Cvetko Sršen in župan Srečko Ocvirk. Program je kulturno obogatila Osnovna šola Blanca, Aktiv kmečkih žena Blanca pa je pripravil domače dobrote.

Tekst in foto: Občina Sevnica

Galerija

posta_blanca002
posta_blanca003
posta_blanca004
posta_blanca005
posta_blanca006
posta_blanca007
posta_blanca009
posta_blanca011
posta_blanca012
posta_blanca015
posta_blanca017
posta_blanca020
posta_blanca021
posta_blanca022
posta_blanca023
posta_blanca024
posta_blanca033
posta_blanca039

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (10)

5.11.2013Oceni občanka 

In kdaj boste odprli prepotrebno pošto v Novem mestu, kjer ste jo pred časom zaprli? Občani jo še vedno zelo, zelo, zelo pogrešamo.

6.11.2013Oceni sevničanka 

Lepo, da se ohranja pošta na Blanci in daljši delovni čas. Lahko pa bi prevzel pošto kdo iz sevniške občine, je dovolj sposobnih in breposelnih. Pa saj se ve: direktor pošte SRŠEN je stric gospoda pogodbenika Žiberta. Tako se dela, pa naj še kdo reče, da je žlahta raztrgana plahta.

6.11.2013Oceni Silvo 

Sršen je na pošto spravil kar nekaj svojih nečakov (2) in nečakinj (1) da ne govorim o ostalih po strankarski liniji všečnih spogledljivk. Pa kaj mu češ kdo pa tega ne bi naredil, če bi imel oblast v rokah. Glede pošte v Blanci pa nima smisla zgubljati besed ker bo šlo vse samo še dol, dol. Le zakaj bi v NM imeli novo pošto saj imate ogromno bank ki vas ne bojo posiljevale s škart robo (banance, tortice, bronhi, kitajska bižuterija) ampak vam bojo ponudili to po kar ste prišli k njim - denar.

6.11.2013Oceni karena 

Točno ako, Sršen je eden vindješih članov SDS. tAKO SE TO DEL. Res je tako, Sršen je Blančan, in čestitke,ker želi ohraniti pošto na Blanci, četudi na na način nepotizma. On je eden vidnejših članov SDS, ki so vedno pravični....Razsodite!!!

6.11.2013Oceni karena 

Točno ako, Sršen je eden vindješih članov SDS. tAKO SE TO DEL. Res je tako, Sršen je Blančan, in čestitke,ker želi ohraniti pošto na Blanci, četudi na na način nepotizma. On je eden vidnejših članov SDS, ki so vedno pravični....Razsodite!!!

7.11.2013Oceni ana 

Blančani se veselimo, da imamo zopet pošto,odprto ves dan. Ne vem ,če bo tako šlo, če ne bomo vsi več plačevali na pošti.vsi krajani moamo prispevati, da bo večji promet, sicer bo šlo vse v maloro...

10.11.2013Oceni mlada 

Ti Ana si pa zelo naivna, če misliš, da bo pogodbenik na Blanci preživel. Blanca bi bila zaradi premajnega prometa brez pošte, če ne bi bil mdirekto pošte Blančana in sin dolgoletnega pismonoše , dedka jamenika Januša.

5.1.2014Oceni marjana 

Sedaj se pa le izkažimo Blančani da želimo pošto ..in opravljajmo storitve pri naši pošti na Blanci...le tako bomo obdržali delovni čas in pošto..sam res eni bi pa imeli radi pošto na Blanci odprto ves dan storitve pa opravljali v Sevnici...potem pa najbolj jokajo da se krajša delovni čas...sedaj so tu taki glasni ko jim je bilo ponujeno pa niso imeli jajc kot se temu reče da bi jo vzeli v najem...a res ne znate drugega kot polena drug drugemu pod noge metati ...čist po slovensko ja ....

5.1.2014Oceni marjana 

Sam res vsa čast najemniku pošte G.Janušu prijaznost in usluge na najvišjem možnem nivoju in želim da raznašalci malo več dobrega o njemu govorite na terenu lahko vam je v zgled....ne pa po kafičih posedati...in čenče prenašati...

24.9.2017+1     + (1)     – (0)     Oceni Silvo 

Kot že rečeno leta 2013 ne bo iz tega nič ker se pogodbena pošta ZAPIRA. Bravo Pošta Slovenije!!!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava