Qlandia v Krškem bo upihnila prvo svečko, Spar v Sevnici pa dve

20.4.2012 | 09:55

Qlandia Krško

Qlandia Krško

Sparky v sevniškem vrtcu

Sparky v sevniškem vrtcu

V petek, 20. aprila 2012, bo minilo eno leto, ko je prenovljen, povečan in preimenovan nakupovalni center v deželo nakupov Qlandia v Krškem odprl svoja vrata okoliškim prebivalcem. Ta petek se zato v deželi nakupov pripravljajo delavnice, glasbeni nastopi, kolo sreče ter posebni rojstnodnevni popusti in ugodnosti.

Presek prvega leta poslovanja dežele nakupov Qlandia v Krškem kaže, da je bilo uspešno. Trgovci in gostinci obiskovalcem nudijo na 12.000 m2 prodajnih površin v 34 lokalih raznovrstne storitve in izdelke priznanih blagovnih znamk. Qlandia obiskovalcem brezplačno nudi več kot 470 brezplačnih parkirišč. Da je Qlandia priljubljeno stičišče nakupov in prijetnega druženja kaže podatek, da center vsak mesec obišče več kot 100.000 obiskovalcev. Zavidljiv podatek, ki daje vsem trgovcem in gostincem spodbudo, da v svojih lokalih ustvarjajo raznoliko in konkurenčno ponudbo.

Na rojstni dan, torej v petek, 20. aprila 2012, v Qlandii Krško v znamenju praznovanja prvega rojstnega dneva, zato vljudno vabljeni prav vsi. Obiskovalce bodo pričakali: glasbena skupina Dolenjska naveza, pevka in voditeljica Maja Oderlap, torta velikanka, lutkovna predstava Muca Copatarica, plesalci plesnega kluba Lukec in ustvarjalne delavnice za najmlajše. Za vse rojene pod srečno zvezdo in tiste, ki to še niste, pa vas čaka velika nagradna igra Kolo sreče.

Za obiskovalce bodo pripravili ugodne rojstnodnevne ponudbe, akcije in degustacije v številnih trgovinah in lokalih v Qlandii Krško.

Vljudno vabljeni!

N. C.

Rojstni dan hipermarketa Spar Sevnica

Vabimo vas na praznovanje druge obletnice odprtja hipermarketa Spar Sevnica, ki bo 20. aprila 2012 ob 10. uri.

Podjetje Spar Slovenija prireja rojstnodnevno zabavo za vse zaposlene in zveste kupce hipermarketa Spar Sevnica, ki že dve leti uspešno deluje v njihovi skupnosti. Vse, ki se bodo v petek odpravili v trgovino, čaka vesel in razigran program. Za dobro glasbo bo poskrbel ansambel Dolenjska naveza, nastopali pa bodo tudi otroci vrtca Sevnica in zagotovo navdušili vse prisotne. Za posebno doživetje najmlajših bo poskrbel razigrani zajček Sparky, ki jih bo razveselil z baloni in bonboni. Svojo srečo bodo kupci lahko preizkusili na kolesu sreče ter se potegovali za nagrade, vsi pa se bodo lahko posladkali z rojstnodnevno torto.

Del programa bo namenjen predaji donacije Sparky vrtcu Sevnica. Med tednom je vrtec že obiskal zajček Sparky in jim predal darilo podjetja Spar Slovenija. Otroke je razveselil z večnamenskim igralom podjetja Wesco in novim paketom risalnih pripomočkov. Otroci se bodo lahko celo leto zabavali in igrali z novo igračo ter izražali svojo ustvarjalnost.

Svoja vrata je hipermarket Spar Sevnica odprl pred dvema letoma, tamkajšnji prebivalci so ga lepo sprejeli in se v trgovino radi vračajo. Vsi zaposleni se bodo še naprej trudili za zadovoljstvo svojih kupcev.

Vabljeni ste, da se nam pridružite na zabavi.

PROGRAM OB DRUGI OBLETNICI HIPERMARKETA SPAR SEVNICA
- Ansambel Dolenjska naveza
- nastop otrok vrtca Sevnica
- maskota zajček Sparky z baloni in bonboni
- veliko igralo Sparky
- nagradno žrebanje ob kolesu sreče
- brezplačne pokušine – rojstnodnevna torta
- predaja donacije Sparky vrtcu Sevnica
- Sparky je obiskal vrtec med tednom

Ž. M.

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (4)

20.4.2012Oceni smart 

Dobra trgovina, ampak ne vem zakaj ima Špar Sevničane za lopove (v trgovini je vedno prisoten varnostnik)

20.4.2012Oceni butec &butec 

Nič zato, saj tam, kjer je veliko ciganov varnostnika ni.

20.4.2012Oceni slavko 

V Krškem imajo pa varnostnico ..... raje sem tih ha ha ha

20.4.2012Oceni tina 

varnostniki so povsod v šparu! varnost je le varnost!!! tudi v novem mestu so!!!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava