VIDEO: Ples labodov na Krki

29.3.2012 | 13:00

VIDEO: Ples labodov na Krki

Pozdravljeni, tale filmček sem uspel posneti v začetku meseca na Otočcu, baje sem imel srečo, da sem naletel na nekaj takega. Mogoče bi koga zanimalo ...

(pripis uredništva: Francu seveda najlepša hvala, vsem ostalim pa povabilo, da nam vaša opažanja pošljete na naslov novice@lokalno.si)

LP
Franc Šavrič

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (4)

29.3.2012Oceni Brigit 

Zelo lepo...

30.3.2012Oceni adonis 

Lepi posnetki, samo to ni ljubezenski ples laboda. To je borba za ozemlje in območje. Vsak par ima svoje območje in na tak način preprečuje labod, drugemu labodu, dostop na njegovo "posest". To se lahko vidi vsak dan. V primeru, da se labod, ki je prišel ne umakne je borba neizbežna. Na video posnetku je to prikazano bolj hitro, mislim na njegovo vrtenje v vodi. Poteka bolj počasi in elegantno. Med tem, ko se labod vrti postavi glavo popolnoma na vrat in krila popolnoma zavije navzgor. Samo toliko.in brez zamere.

30.3.2012Oceni franc 

adonis, tukaj si pa v veliki zmoti, to ni popolnoma nič hitreje prikazano, kot je bilo posneto, kar je tudi dokazljivo. O tem, da sem imel srečo ker sem uspel to posneti, so mi pa dejali drugi. In če si malo pozoren, boš videl napisano besedo "baje", kar pa tudi nekaj pomeni. Tudi od mene samo toliko in pa seveda brez zamere!

30.3.2012Oceni adonis 

Pojdi na Otočec in labode budno opazuj in boš marsikaj iz tega izvedel. Videl boš tudi kratke borbe za teritorij. Lp.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava