Dolenjka predala vodenje Kluba tajnic Belokranjki

12.3.2012 | 10:40

Levo nova predsednica Vesna Gregorič, desno bivša predsednica Vesna Medle

Levo nova predsednica Vesna Gregorič, desno bivša predsednica Vesna Medle

Skupinska

Skupinska

Dolenjka Vesna Medle, ki je Klub tajnic in poslovnih sekretarjev vodila od leta 2008, je v petek, 9. marca 2012, na 13. skupščini Kluba predala vodenje Belokranjki Vesni Gregorič. Vesna Gregorič je ena najbolj aktivnih članic in dobitnica zlatega znaka Zveze klubov tajnic Slovenije.

Skupščina je potekala v dvorani Krke, d. d., Novo mesto. V uradnem delu smo obravnavale in sprejele poročila za leto 2011, volile člane v organe kluba, seznanile smo se s programom dela za leto 2012, pregledale finančni plan ter podelile klubska priznanja za prizadevno in samoiniciativno delo v Klubu. Prejemnice priznanj so: Tatjana Prus, Betka Štefanič, Mateja Travižan in Rozalija Hudelja. Vesna Medle pa je postala prejemnica »srca kluba« - najvišjega možnega prizanja, ki je bilo podeljeno prvič v zgodovini Kluba. Vsem iskreno čestitamo!

Po uradnem delu nam je častna članica Nena Dautanac predstavila otroški klub »Veselo srce«. Uradni del skupščine je popestril Duo Decorde, Maruša Vučković pa nas je presenetila z odličnim pevskim nastopom. Nazdravile smo preteklim in načrtovanim dogodkom ter nadaljevale večer s klepetom ob bogati pogostitvi.

Minulo klubsko obdobje smo dokazale, da smo eden najbolj zavzetih in najmočnejših Klubov v Sloveniji. Članice smo odprte in dovzetne za novo znanje, spremembe in izboljšave. Zavedamo se namreč, da je naložba v znanje naložba prihodnosti. Ponosne smo tudi na to, da smo med sabo stkale iskreno prijateljstvo.

Času predsedovanja predsednice Vesne Medle v letu 2011 je zaznamovala delavnica Saše Einsiedler »Uspešna in prepričljiva komunikacija« , predavanje častne članice Kluba Nene Duatanac »Večer komunikacijskega smeha, »Pogled sodobne medicine na zdravo prehrano« z dr. Jožico Anžič, srečanje rdečih majčk ter ogled Hotela Talaso v Strunjanu… Sodelovale smo tudi v humanitarnih akcijah za Veselo srce, z varno hišo v Novem mestu in z Rdečim križem Črnomelj. Udeležile smo se računalniške delavnice, imele smo kostanjev piknik na Maverlenu, organizirale pohod na Mirno goro, imele ustvarjalne delavnice, bile na Poli maratonu in se odzvale povabilu na Hair fashion show. Družile smo se na tradicionalnem prednovoletnem srečanju članic Kluba, na predbožičnem srečanju delovne skupine, udeležile smo se vodenega ogleda salona Casino Lev v Ljubljani in operne predstave Rusalka ter baletne predstave Bajadera. Udeleževale smo se tudi srečanj z ostalimi stanovskimi klubi, največ smo se povezovale s članicami trebanjskega, ljubljanskega in gorenjskega kluba. Udeležile smo se tudi dveh kongresov v Portorožu in Laškem. V Portorožu je naša članica Nataša Poljanec prejela certifikat za preizkušeno tajnico.

Z novo predsednico čakajo naše članice novi projekti in izzivi za prihodnost. Aprila predvidevamo pohod po Trški gori, maja bomo prisotne na kongresu tajnic v Portorožu, septembra bomo organizirale Dan Kluba, kjer se bomo izobraževale in bile športno aktivne, novembra pa bomo ponovno prisotne na jesenskem posvetu Kaj mora vedeti dobra tajnica. Še naprej se bomo povezovale z Ekonomsko šolo – Višjo strokovno šolo Novo mesto, organizirale eko/naravovarstveni dogodek z zasaditvijo lipe na Mirni gori, se udeleževale sestankov delovne skupine, Upravnega odbora in sej UO Zveze. Še naprej bomo organizirale humanitarne akcije in sodelovale z ostalimi klubi ter konec leta imele tradicionalno silvestrovanje.

Pridružite se nam! Lepo nam je.

Dogajanja v našem klubu lahko spremljajte na našem spletnem naslovu: http://sites.google.com/site/tajnice/ prisotne pa smo tudi na socialnem omrežju Facebook.

Odnosi z javnostmi Kluba
foto: Marko Klinc, Foto Life

Galerija

Dolenjka predala vodenje Kluba tajnic Belokranjki
Dolenjka predala vodenje Kluba tajnic Belokranjki

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (2)

25.3.2014Oceni Milorad 

Dragoj Vesni zelim uspjesan rad u privatnom zivotu a i u emotivnom.Nadam se da si jods uvjek vesela i duhovita ,nada sve inteligentna.Pozdrav od jednog gradjevinskog inzinjera nadam se da se mozeta javiti putem mejla to bi mi bilo jako drago.Javite se Vesna da se cujemo posle duzeg perioda.S postovanjem za Vas.

27.1.2015Oceni Rankic Milorad dig 

Pozdrav za predivnu damu Vesnu Gregoric da bude uspjesna kao i do sada. Puno pozdrava sa cudesnog Beograda.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava