Demolition Group še bolj udarni in samosvoji

16.4.2011 | 12:00

Foto: Rudi Vlašič

Foto: Rudi Vlašič

Brežice - Deset let po izidu zadnjega albuma Bič, luč in upanje in po skoraj tridesetih letih brezkompromisnega delovanja na robu rocka, skupina Demolition Group iz Brežic napoveduje svojo najnovejšo stvaritev, produkt težkih časov.

"Album Planet starcev je premislek o času, v katerem živimo, ki se ne omejuje z njegovimi vzorci," pravi o svojem novem izdelku skupina, ki nenehno eksperimentira in je pripravljena slediti le pravilom, ki si jih postavlja sama. Brežiški rockerji bodo svoj novi album premierno predstavili 12. maja v ljubljanskem Kinu Šiška.

Novi album, na katerem skladbe zvenijo še bolj udarno in samosvoje kot kdajkoli prej, bo izšel v samozaložbi, na njem pa bo 13 skladb, ki so jih v celoti ustvarili v preteklem letu. Nekatere pesmi njihovi najzvestejši poslušalci že poznajo, saj so jih lani že igrali na poletnih in jesenskih koncertih, pesem Ljubiva za svet pa so Demolition Group konec leta 2010 predstavili kot svojo prvo božično pesem.

"Brez lažne skromnosti lahko rečemo, da Demolition Group z novo ploščo ponovno dokazujemo, da sodimo v sam vrh neodvisne produkcije rock glasbe v Sloveniji," o novem albumu pravijo avtorji.

Tekst in foto: Rudi Vlašič

Galerija

Demolition-001
Demolition-002
Demolition-003
Demolition-004
Demolition-005
Demolition-006
Demolition-007
Demolition-008
Demolition-009
Demolition-010

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava