Arhiv osmrtnic

Začetni datum: torek, 26.5.2020, stran: 1

Sporočamo žalostno vest, da je v 81. letu starosti umrla

MARICA KOSTREVC

iz Cirja pri Raki.

Pogreb bo v družinskem krogu v petek, 29. maja, ob 17. uri na pokopališču na Raki. Žara bo na dan pogreba od 14. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 89. letu starosti umrl

VINKO CIRNSKI - CENE

iz Sel pri Dobovi 44.

Žara bo v četrtek, 28. maja, v mrliški vežici v Dolenjskih Toplicah. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Prosijo za tiho sožalje.

Sporočamo žalostno vest, da je v 94. letu starosti umrla

MARIJA CIZELJ

iz Brežic, Gornji Lenart 23 a.

Pogreb bo zaradi aktualnih razmer v družinskem krogu v petek, 29. maja, na pokopališču v Brežicah. Žara bo na dan pogreba od 11. do 16. ure v tamkajšnji poslovilni dvorani. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 28. letu starosti umrl

ALEN NOVAK,

član kolesarskega društva Adria Mobil Novo mesto,

z Dolnje Težke Vode.

Pogreb bo v družinskem krogu v torek, 26. maja, ob 17. uri na pokopališču v Stopičah. Na dan pogreba bo od 15. ure dalje ležal v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 73. letu starosti umrl

IVAN ZAGORANSKI

iz Novega mesta, Ulica Slavka Gruma 70.

Pogreb bo v družinskem krogu v sredo, 27. maja, ob 14. uri na pokopališču v Srebrničah. Žara bo na dan pogreba od 13. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 92. letu starosti umrla

LIDIJA MARIJA SAJE

iz Črnomlja.

Pogreb bo zaradi aktualnih razmer v ožjem družinskem krogu v sredo, 27. maja, ob 16. uri na pokopališču v Vojni vasi. Žara bo na dan pogreba od 14. ure dalje v tamkajšnji 2. mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist zaposlenih DSO Črnomelj.

Sporočamo žalostno vest, da je v 52. letu starosti umrl

ROMAN FINK

iz Brežic, Gubčeva ulica 10.

Pogreb bo zaradi aktualnih razmer v družinskem krogu v četrtek, 28. maja, na pokopališču v Brežicah. Žara bo na dan pogreba od 12. do 16. ure v tamkajšnji poslovilni dvorani. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 95. letu starosti umrla

MARTINA ŠTEFANIČ

iz Bušinje vasi 19.

Pogreb v družinskem krogu bo v sredo, 27. maja, ob 15. uri izpred mrliške vežice na Suhorju na pokopališču v Bušinji vasi. Žara bo na dan pogreba od 13. ure dalje v mrliški vežici na Suhorju Pri svetem Jakobu. Svojci cvetje hvaležno odklanjajo v korist cerkve Svetega Marka v Bušinji vasi.

Sporočamo žalostno vest, da je v 95. letu starosti umrla

KAROLINA ŠTAMPFELJ,

rojena Novak,

z Goleka pri Krškem.

Pogreb bo zaradi aktualnih razmer v družinskem krogu v ponedeljek, 25. maja, ob 16. uri na pokopališču v Leskovcu pri Krškem. Na dan pogreba bo od 14. ure dalje ležala v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 90. letu starosti umrl

TONE BAŠKOVČ

s Čateža ob Savi, Rimska cesta 70.

Pogreb bo v torek, 26. maja, ob 16. uri na pokopališču na Čatežu ob Savi. Na dan pogreba bo od 10. ure dalje ležal v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

1 2 3 4 5 ...