Arhiv osmrtnic

Začetni datum: ponedeljek, 20.9.2021, stran: 1

Sporočamo žalostno vest, da je umrla

CECILIJA PLAHUTA,

rojena Divjak,

z Žigrskega Vrha.

Pogreb bo v ponedeljek, 20. septembra, ob 14. uri na pokopališču v Sevnici. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v avli tamkajšnje mrliške vežice. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjamo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 76. letu starosti umrla

MARUŠA POLJŠAK

s Stražnjega Vrha.

Pogreb bo v četrtek, 23. septembra, ob 12. uri na pokopališču v Vojni vasi. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji 2. mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 95. letu starosti umrl

LUDVIK ZAKOVŠEK

z Dolenje Pirošice.

Pogreb bo v ožjem družinskem krogu v ponedeljek, 20. septembra, ob 15. uri na pokopališču v Bušeči vasi. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

ZAHVALA

Ob boleči izgubi naše dobre mame, babice, prababice in sestre

PAVLE DOBRAVC

1941-2021

hvala vsem, ki ste nas v težkih trenutkih tolažili in nam stali ob strani. Hvala za vso izrečeno sožalje, darovano cvetje, sveče in svete maše. Iskreno se zahvaljujemo vsem, ki ste našo mamo, babico, prababico in sestro Pavlo pospremili na njeni zadnji poti. Iskrena hvala tudi vsem sorodnikom, prijateljem, znancem in sosedom. Posebna zahvala tudi gospodu župniku Alojzu za pogrebni obred, njeni hčerki Marinki za lep nagovor ob njenem slovesu, pogrebni službi Žičkar iz Brežic in pevcem za odpete žalostinke. Hvala tudi zdravstvenem domu Senovo.

Žalujoči: vsi njeni

Sporočamo žalostno vest, da je v 70. letu starosti umrla

IVANA DOBRINA,

po domače Kajsova Jožica,

iz Dramlje.

Pogreb bo v ožjem krogu v ponedeljek, 20. septembra, ob 15. uri na pokopališču na Bizeljskem. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 73. letu starosti umrla

NADA JARKOVIČ,

rojena Slopšek,

iz Krške vasi 25 d.

Pogreb bo v ožjem družinskem krogu v petek, 17. septembra, ob 16. uri na pokopališču na Velikih Malencah. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 82. letu starosti umrl

MARTIN RESNIK

iz Lok pri Leskovcu 3.

Pogreb bo v ožjem krogu v petek , 17. septembra, ob 15. uri na pokopališču v Leskovcu pri Krškem. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je umrla

MARIJA VERSTOVŠEK,

rojena Kerin,

z Bojsnega.

Pogreb bo v soboto, 18. septembra, ob 14. uri na pokopališču v Pišecah. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 90. letu starosti umrla

DANICA MIRT,

rojena Božič,

iz Kladja nad Blanco 3.

Pogreb bo v petek, 17. septembra, ob 15.30 uri na pokopališču pri Svetem Kancijanu na Rožnem. Na dan pogreba bo od 10. ure dalje ležala v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 93. letu starosti umrla

MARIJA PLETERSKI,

rojena Rožman,

iz Krškega.

Pogreb bo v soboto, 18. septembra, ob 15. uri na pokopališču na Zdolah. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci sveče in cvetje hvaležno odklanjajo.

1 2 3 4 5 ...