Arhiv osmrtnic

Začetni datum: sreda, 22.3.2023, stran: 1

Sporočamo žalostno vest, da je v 84. letu starosti umrla

ALBINA HUSNJAK,

rojena Javornik,

iz Črešnjic pri Cerkljah 47.

Pogreb bo v soboto, 25. marca, ob 13. uri na pokopališču v Cerkljah ob Krki. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v farni cerkvi v Cerkljah ob Krki.

Sporočamo žalostno vest, da je v 71. letu starosti umrl

JOŽE KUZMA

iz Pobrežja.

Pogreb bo v petek, 24. marca, ob 15. uri na pokopališču v Adlešičih. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 68. letu starosti umrla

MAJDA LEVAK

iz Črnomlja.

Pogreb bo v sredo, 22. marca, ob 15. uri na pokopališču v Vojni vasi. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji 2. mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 88. letu starosti umrla

MARIJA - MICI PRAH

roj. Unetič,

iz Krške vasi 40.

Pogreb bo v četrtek, 23. marca, ob 16. uri na pokopališču na Velikih Malencah. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 91. letu starosti umrla

MARIJA MAJDA RAINER

iz Brežic, Nad Vrbino 5.

Pogreb bo v četrtek, 23. marca, v družinskem krogu na pokopališču v Brežicah. Žara bo na dan pogreba od 11. do 14.30 ure v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 84. letu starosti umrla

OLGA SOPČIČ

iz Novega mesta, Mestne njive 1.

Pogreb bo v petek, 24. marca, ob 15. uri na pokopališču v Srebrničah. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 92. letu starosti umrla

LE GUIEL VIRČ GINETTE

iz Krške vasi 90.

Pogreb bo v sredo, 22. marca, ob 15. uri na pokopališču na Čatežu ob Savi. Žara bo na dan pogreba od 13. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 61. letu starosti umrla 

RENATA FINK HUSIĆ

iz Novega mesta, Zobčeva ulica 8.

Pogreb bo v sredo, 22. marca, ob 13. uri na pokopališču v Srebrničah. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 63. letu starosti umrl

JOŽE GORŠE

iz Srednje vasi.

Pogreb bo v torek, 21. marca, ob 17. uri na pokopališču Novi Tabor v Črmošnjicah. V ponedeljek od 17. do 21. ure in na dan pogreba od 7. ure dalje bo ležal v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 93. letu starosti urmla

MARIJA DIRNBEK

iz Sevnice.

Pogreb bo v torek, 21. marca, ob 15. uri na pokopališču v Sevnici. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

1 2 3 4 5 ...