Umrla zvezdnica tv šovov Sabina Mlakar

30.5.2023 | 12:30

Sabina Mlakar (Foto: osebni arhiv)

Sabina Mlakar (Foto: osebni arhiv)

Sabina Mlakar lansko jesen po operaciji (osebni arhiv)

Sabina Mlakar lansko jesen po operaciji (osebni arhiv)

Sabina Mlakar, nekdanja tekmovalka resničnostnih šovov Kmetija in Ljubezen po domače, je po dolgotrajni borbi z rakom pluč umrla v krogu družine, poroča portal 24ur.

Sabina Mlakar, udeleženka več slovenskih resničnostnih šovov, je v začetku preteklega leta zbolela za rakom na pljučih. V boj z boleznijo se je podala pogumno, optimistično. Njeno zdravstveno stanje se je nato izboljšalo, a je pozneje, kot se pri tej zahrbtni bolezni zgodi vse preveč rado, sledil preobrat na slabše. Po CT slikanju glave je postalo jasno, da je nujna takojšnja hospitalizacija.

Lansko jesen, ko je bil po razsejanem raku potreben operativen poseg, je o svoji bolezni spregovorila za portal Njena.si. Razkrila je, da je kljub optimizmu bolezen znova pokazala zobe, bolezen je namreč napredovala, rak se je iz pljuč razširil na možgane, potrebna je bila operacija.

»Kot nova sem! Glavo imam povsem bistro! Zbudila sem se z nasmehom, misli pa mi je božalo sinovo sporočilo, v katerem mi je pred operacijo zapisal, da me imajo vsi radi in da stiskajo pesti zame,« je takrat za Njena.si ganjeno razodela Sabina in pojasnila, da je že opravila CT glave ter da so ji zdravniki na viziti pojasnili, da je operacija uspela in da je poseg potekal brez zapletov. 

Vedno optimistična Sabina je bitko z zahrbtno boleznijo zdaj izgubila. Kot poroča portal 24ur, se je poslovila v 59. letu starosti.

R. T.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava