FOTO: Nepokošena trava ob pločniku - kdo je odgovoren?

25.5.2023 | 14:10

FOTO: Nepokošena trava ob pločniku - kdo je odgovoren?
FOTO: Nepokošena trava ob pločniku - kdo je odgovoren?

''Kot prebivalec Mačkovca in vsakodnevni uporabnik pločnika med Termotehniko in nekdanjo pekarno že nekaj časa opažam zelo slabo oziroma kar katastrofalno slabo opravljanje dela občinske službe, ki je odgovorna za košenje brežin ob pločnikih. Očitno je ravno na tem delu nekaj zelo narobe, ker si ne znam razložiti, zakaj je brežina od Krke do uvoza ob nekdanji pekarni urejena, naprej pa ne. To je še posebej moteče v teh deževnih dneh, ko trava sega skoraj do roba pločnika in si ne moreš pomagati, da ne bi bil do kolen zmočen. In tak potem prideš v službo,'' nam je po elektronski pošti pisal Vinko.

V želji, da bo njegova pripomba dosegla koga izmed pristojnih, ki bi poskrbeli, da bi se zdaj že precej visoko travo pokosilo, je priložil tudi fotografijo stanja ob Šmarješki cesti, na odseku pod nekdanjo, zdaj opuščeno Žitovo pekarno v Mačkovcu v Novem mestu.

Vinkovo pripombo smo posredovali tudi MO Novo mesto. Kaj nam je odgovorila, preberite v današnji novi, tiskani številki Dolenjskega lista.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava