Nuša Lesar odhaja na porodniško, kdo jo bo nasledil?

25.3.2023 | 15:40

Suzana Perman bo zamenjala Nušo v oddaji Svet. (Foto: ProPlus)

Suzana Perman bo zamenjala Nušo v oddaji Svet. (Foto: ProPlus)

Nuša Lesar

Nuša Lesar

Voditeljica Nuša Lesar aprila odhaja na porodniški dopust, s poslovnežem Gregorjem Krušičem pričakuje svojo prvorojenko ali prvorojenca (ne spola ne predvidenega datuma rojstva ne poznamo, ker Nuša svojo zasebnost skrbno skriva), ima pa Gregor iz prejšnjega zakona že dva otroka, s katerima se Nuša menda odlično razume.

Dolgo se je ugibalo, kdo bo Nušo nasledil na voditeljskem stolčku informativne oddaje Svet, s Kanala A so zdaj sporočili, da bo to Suzana Perman, ki se je s porodniškega dopusta pravkar vrnila. Tudi ona je lani prvič postala mamica – dobila je sina, ki sta ga s partnerjem Luko Kočevarjem poimenovala Liam. »V aprilu si bosta tako predali štafeti, ena gre materinskim izzivom naproti, druga voditeljskim. In pri nasvetih nista skoparili,« so zapisali v sporočilu za javnost.

»Kar sem se v 14 letih vodenja naučila, je, da v studio pridi v copatih, ker so stopnice, da so oglasi dovolj dolgi, da vmes skočiš na stranišče, da moraš biti prijazen do snemalcev, in najbolj pomembno je, da uživaš. Suzana, prepuščam te studiu, najboljši ekipi in najboljšim gledalcem in ne dvomim, da bosta z Gregorjem Trebušakom najboljša voditelja,« je Suzani na srce položila Nuša. Suzana pa ji je vrnila nasvet s praktičnega materinskega stališča: »Nuša, karkoli imaš za opraviti, od frizerja do pedikerja, opravi zdaj. Če bi rada pospravila omaro, generalno sčistila stanovanje, naredi to sedaj. Ko pride tisto majceno bitje, te bo še kako potrebovalo in bo morala kakšna od teh stvari počakati.«

Nuša Lesar bo pred porodniškim dopustom oddajo Svet zadnjič vodila 14. aprila.

Kmalu bo mamica prvič postala še ena voditeljica iz te medijske hiše: vremenarka Katjo Jevšek.

M. T. V.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava