Na Bučki veselo ob dnevu žena in materinskem dnevu

22.3.2023 | 12:10

Na Bučki veselo ob dnevu žena in materinskem dnevu
Na Bučki veselo ob dnevu žena in materinskem dnevu

V Kulturnem domu na Bučki je v petek, 17. 3. 2023, s pričetkom ob 18. uri potekala prireditev ob dnevu žena in materinskem dnevu. Prireditev z naslovom Ples življenja je organizirala POŠ Bučka v sodelovanju s KD Bučka.

Voditelja Gaja Kokove in Miha Hočevar sta prisotne skozi celotno prireditev sproščeno vodila med nastopajočimi. Program so s petjem, plesom, igro in deklamacijami sooblikovali vsi učenci podružnične šole, otroci starejše vrtčevske skupine Mehurčki ter domača vokalno instrumentalna skupina Bučenski ramplači. Vse prisotne sta nagovorila tudi ravnateljica OŠ Frana Metelka Škocjan gospa Irena Čengija Peterlin in župan občine Škocjan gospod Jože Kapler. V sklopu prireditve pa smo pozornost namenili tudi prostovoljcem Rdečega križa Bučka, ki nesebično skrbijo za ljudi, ki potrebujejo pomoč. Z majhno pozornostjo in velikim spoštovanjem se jim je gospod Jože Mlakar zahvalil za njihov trud. Ob koncu prireditve je vsem ženskam čestital tudi predsednik KD Bučka, gospod Slavko Pungeršič.

Veseli smo bili, da smo napolnili dvorano, pokazali staršem, starim staršem, sorodnikom in vsem krajanom dobro voljo, ki jo otroška srca nosijo v sebi, veselje do petja, plesa in verzov naših pesnikov.

Zapis: Suzana Rajgl Zidar
Foto: Aleš Pungeršič

Galerija

_zznabucki (1)
_zznabucki (10)
_zznabucki (11)
_zznabucki (12)
_zznabucki (13)
_zznabucki (14)
_zznabucki (15)
_zznabucki (2)
_zznabucki (3)
_zznabucki (4)
_zznabucki (5)
_zznabucki (6)
_zznabucki (7)
_zznabucki (8)
_zznabucki (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava