FOTO: Aktualov dan žena 2023: Polne Stožice z nastopajočimi pele v en glas

6.3.2023 | 14:45

FOTO: Aktualov dan žena 2023: Polne Stožice z nastopajočimi pele v en glas

Voditeljsko vlogo večera je spet odlično izpeljal Aktualovec Klemen Bundederla. Zbrane je z odra nagovoril tudi ljubljanski župan Zoran Jankovič.

Nuša Derenda vedno poskrbi za dvig energije.

Nuša Derenda vedno poskrbi za dvig energije.

Spektakularni dogodek Radia Aktual v petek je bil edinstven uvod v pomladno koncertno dogajanje. Nastopajoči in presenečenja pa navdušili zbrano množico.

Spektakel si je tokrat v živo ogledal tudi ljubljanski župan Zoran Janković in se tako pridružil številnim poslušalcem, Aktualovi radijski ekipi ter nastopajočim, ki se vsako leto veselijo Aktualovega dneva žena. 

Najbolj poslušani slovenski radio, Radio Aktual, je ob dnevu žena poskrbel za enega od koncertnih vrhuncev leta; razprodane ljubljanske Stožice so gostile spektakel, ki je presegel vsa pričakovanja.

Aktualov dan žena na novi ravni

Petkov večer, ki ga je organizirala ekipa Event24, je bil zagotovo najbolj kompleksen Aktualov dogodek v Stožicah do zdaj. Šlo je namreč za največjo produkcijo, ki je vključevala tudi največ nastopajočih in gostov presenečenja. 

V razgreti dvorani so zbrane navduševali priljubljeni Klapa Šufit, ki sta se jim na odru pridružila še Dino Petrić in Tanja Žagar, Nuša Derenda, Siniša Žunec, Mladen Grdović, Marko Škugor, Novi fosili, Lana Jurčević ter Miran Rudan z zasedbo inDesign.

Romantično presenečenje večera je pripravil Žan Serčič, dodatno energijo pa so v dvorano vnesli Fehtarji, ki so napovedali tudi poseben dogodek.

Za piko na i in nekaj gole kože je poskrbel Ricky iz moške zasedbe Total knockout.

Presenečenj ni konec

Fehtarji so, kot rečeno, pripravili prav posebno presenečenje, ki zagotavlja, da velikih Aktualovih dogodkov to sezono še ni konec.

V soboto, 27. maja, v ljubljanske Stanežiče (golf center) prihaja največja roštilj zabava sezone – Roštiljada.

Seveda bodo na njej nastopili Fehtarji, manjkala ne bo niti Jelena Rozga, preostale goste pa bodo organizatorji razkrili v naslednjih tednih.

C. U.
Fotografije: Event24 in Marko Vavpotič/M24

Galerija

_Z Aktualom (1)
_Z Aktualom (10)
_Z Aktualom (11)
_Z Aktualom (12)
_Z Aktualom (13)
_Z Aktualom (14)
_Z Aktualom (15)
_Z Aktualom (16)
_Z Aktualom (17)
_Z Aktualom (18)
_Z Aktualom (19)
_Z Aktualom (2)
_Z Aktualom (20)
_Z Aktualom (3)
_Z Aktualom (4)
_Z Aktualom (5)
_Z Aktualom (6)
_Z Aktualom (7)
_Z Aktualom (8)
_Z Aktualom (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava