Upravna enota Krško prejela dve priznanji za kakovost CAF

1.2.2023 | 08:50

Nagrajenci z ministrico (Foto: Ministrstvo za javno upravo)

Nagrajenci z ministrico (Foto: Ministrstvo za javno upravo)

Ministrica za javno upravo, Sanja Ajanović Hovnik, je 19. 1. 2023 na slovesni podelitvi priznanj za kakovost za leto 2022 po modelu Skupnega ocenjevalnega okvira CAF (Common Assesement Framework) podelila priznanja 30 organizacijam javnega sektorja, med njimi so ministrstva, upravne enote, občine in javni zavodi.

Med tremi organizacijami, ki so uspešno prestale zunanje ocenjevanje po modelu CAF EPI – zunanja povratna informacija in prejele zlato priznanje »Uspešni uporabnik CAF« je tudi Upravna enota Krško.

Srebrno priznanje »Uporabnik CAF« je prejelo dvajset organizacij, ki so samooceno v preteklih letih izvedle več kot enkrat. Med njimi je tudi Upravna enota Krško, ki je v letu 2022 izvedla že 10. samooceno delovanja po modelu CAF.

Bronasto priznanje »Začetnik CAF« je prejelo sedem organizacij, ki so samooceno izvedle prvič.

Ministrica je v uvodnem nagovoru poudarila, da stalno in zavzeto delovanje uporabnikov CAF na področju kakovosti kaže, da skrb za kakovost ni obremenitev, ampak edina možna izhodna strategija. S stalnimi izboljšavami, inovacijami, svežimi idejami in odprtostjo so naše storitve vsak dan bližje potrebam uporabnikov. Prejemnikom priznanj se je zahvalila, da redno skrbijo za preverjanje kakovosti svojega delovanja. Zahvalila se je tudi ekipi Ministrstva za javno upravo, ki organizacijam nudi pomoč in podporo pri izvajanju samoocenjevanja po modelu CAF.

Več na spletni strani Ministrstva za javno upravo tu.

UE Krško

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava