Krka danes proti vodilni ekipi lige

28.1.2023 | 09:00

Gašper Okorn

Gašper Okorn

Košarkarji Krke bodo tekmovanje v Banja Luki končali s tekmo 10. kroga Lige NLB ABA 2. Ob 15. uri se bodo varovanci trenerja Gašperja Okorna pomerili z domžalskimi Helios Sunsi, ki je z devetimi zmagami v prav toliko tekmah vodilna ekipa lige. Krka je 3. mestu, zbrala je sedem zmag in dva poraza.

Z Domžalčani smo se letos merili že trikrat – v Ligi NKBM je bila Krka dvakrat boljša (vsakič z rezultatom 74:67), v prvi četrtfinalni tekmi pokala Spar pa so zmagali Domžalčani (74:82).

Liga NLB ABA 2, 10. krog, 28.1.

Krka – Helios Suns (15.00) (Arena Sport 1)

Gašper Okorn, trener Krke:
''Helios je v tem hipu najbolj vroča ekipa v Ligi NLB ABA 2. Enostavno so v tem hipu v formi, ki je boljša od vseh ostalih. To so dokazali na obeh tekmah v Banja Luki, kjer so premagali Sutjesko in Zlatibor. Igramo proti po vsej verjetnosti proti najboljšemu možnemu nasprotniku v ligi. Poznamo se iz slovenske lige, nekajkrat smo se letos že merili, zato večjih skrivnosti ni. Pogledali smo si zadnje tekme Domžalčanov in se dobro pripravili. Naredili bomo vse, da tekmo obrnemo v svojo korist. Tega smo sposobni. Ne glede na to, da smo po tekmi z Borcem nekoliko razočarani.''

KK Krka

Zvočni zapisi

Gašper Okorn

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava