Rebeka Dremelj in ''Nepremagljiva kuhinja''

25.11.2022 | 13:30

Andreja Freyer, Rebeka Dremelj, Alma Rekić

Andreja Freyer, Rebeka Dremelj, Alma Rekić

Rebeka Dremelj in ''Nepremagljiva kuhinja''
Rebeka Dremelj in ''Nepremagljiva kuhinja''

Alma Rekić, Rebeka Dremelj in Andreja Freyer predstavljajo nov priročnik 'Nepremagljiva kuhinja'. Izziv, ki so se ga lotile: kako pripraviti 'fine dining' jedi v domači kuhinji. Projekt ima tudi dobrodelno noto: tri evre od vsakega prodanega izvoda knjige bodo namenile društvu Vilijam Julijan, za otroke z redkimi boleznimi.

»Nepremagljive kuharske knjige smo se lotile, ker so po navadi tovrstne knjige zelo zapletene. Vsi bi radi kdaj svoje goste presenetili s posebno jedjo, da bi bili videti kot pravi kuharski chefi, a se stvari zakomplicirajo največkrat že pri samih sestavinah,« pravi Rebeka Dremelj, ki se je z veseljem lotila tudi kuharske knjige. To je tudi glavni razlog, da sta Rebeka in Andreja Freyer »masirali« kuharico in slaščičarko Almo Rekić, da skupaj ustvarijo kuharsko knjigo, v kateri bodo jedi na prvi pogled videti zapletene, posebne, vrhunske, skratka res nepremagljive - ampak recepti pa morajo biti enostavni.

Knjiga je v celoti nastala pod Rebekino in Andrejino taktirko, ki sta sodelovali kot kuharici, ki znata dobro kuhati, a se nikakor ne moreta primerjati s kuharskimi chefi. Vse, kar jima je Alma med pripravami na knjigo skuhala, pa sta z veseljem tudi pojedli. Rezultat nekajmesečnega kuhanja je knjiga Nepremagljiva kuhinja z Almo Rekić.

Rebeka je pri knjigi delala, se potila in uživala. Konec koncev je to Rebekina in Andrejina prva kuharska knjiga - in Almina druga.

K. M.; njena.si
Foto: Marko Vavpotič/M24

Galerija

_zkuhinja (1)
_zkuhinja (2)
_zkuhinja (3)
_zkuhinja (4)
_zkuhinja (5)
_zkuhinja (6)
_zkuhinja (7)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava