Podelitev diplom Fakultete za energetiko

24.11.2022 | 12:00

Podelitev diplom Fakultete za energetiko
Dekan

Dekan

Prodekan

Prodekan

Podelitev diplom Fakultete za energetiko
Podelitev diplom Fakultete za energetiko

Fakulteta za energetiko Univerze v Mariboru je v sredo, 23. novembra 2022, podelila diplome študentom, ki so v študijskem letu 2021/2022 zaključili študij na visokošolskem strokovnem, univerzitetnem ter magistrskem študijskem programu Energetika.

Na slovesnosti, ki je potekala v veliki dvorani gradu Rajhenburg, je diplome prejelo 10 študentov visokošolskega strokovnega študijskega programa Energetika, 3 študenti univerzitetnega študijskega programa Energetika ter 9 študentov magistrskega študijskega programa Energetika.

Diplomante in ostale zbrane sta nagovorila dekan Fakultete za energetiko Univerze v Mariboru, prof. dr. Sebastijan Seme, ter v. d. prodekana za študentska vprašanja Fakultete za energetiko Univerze v Mariboru, Srećko Kuzeljević. Slovesnost so z nastopi v prijetnem ambientu gradu zaokrožili učenci Glasbene šole Krško.

V štirinajstih letih izvajanja študijskih programov na Fakulteti za energetiko Univerze v Mariboru je študij uspešno zaključilo že 207 študentov visokošolskega strokovnega študijskega programa Energetika, 107 študentov univerzitetnega študijskega programa Energetika, 140 študentov magistrskega študijskega programa Energetika ter 4 študenti doktorskega študijskega programa Energetika.

J. O.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava