Bušeča vas zaživela s posavskimi Sončki

3.10.2022 | 12:45

Bušeča vas zaživela s posavskimi Sončki
Bušeča vas zaživela s posavskimi Sončki

V mesecu septembru so posavski Sončki uspešno zaključili še zadnjo 5. zdravstveno terapevtsko kolonijo v Bušeči vasi. Tokrat so odrasli in mladostniki brez staršev skupaj s spremljevalci preživeli čudovit teden v naravi. Uživali smo v glasbenih delavnicah ter igranjih na različne inštrumente, se sproščali ob zvočni meditaciji, sprostili svoje telo in mišice pri prijetni masaži telesa, hodili na sprehode po vasi, se družili, zabavali in veselili.

V sklopu kolonije smo izvedli: vožnjo s kanuji po reki Krki, kuharske delavnice, hipoterapijo s konji in čofotanju v zdravilni vodi z malimi posebnimi ribicami. Za zaključek smo pripravili tudi manjšo rojstnodnevno slavje za nekaj naših članov, se skupaj poveselili, seveda pa so ob tem dogodku sledila tudi razna presenečenja.

Vsi smo bili zelo navdušeni nad samo lokacijo in nad prilagojeno namestitvijo, hkrati pa upamo, da se naslednje leto zopet srečamo v Bušeči vasi. Iz srca hvala vsem za vso pomoč tako pri namestitvi, kot tudi pri izvedbi glede samostojnosti, z vodjo kolonije Mašo Račič in predsednico Društva Sonček Posavje Natašo Solomun pa smo se počutili kot ena velika družina ...

Tekst: Viktorija Hruševar
Foto: Anton Hruševar

Galerija

_zbusecavas (1)
_zbusecavas (10)
_zbusecavas (11)
_zbusecavas (12)
_zbusecavas (13)
_zbusecavas (14)
_zbusecavas (15)
_zbusecavas (16)
_zbusecavas (17)
_zbusecavas (18)
_zbusecavas (19)
_zbusecavas (2)
_zbusecavas (20)
_zbusecavas (21)
_zbusecavas (3)
_zbusecavas (4)
_zbusecavas (5)
_zbusecavas (6)
_zbusecavas (7)
_zbusecavas (8)
_zbusecavas (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava