Nič več šova Ljubezen po domače?

19.8.2022 | 13:15

Tanja Postružnik Koren in Matjaž Javšnik - videli ju bomo v novi oddaji Zelena dežela. (Foto: Domen Jugovar)

Tanja Postružnik Koren in Matjaž Javšnik - videli ju bomo v novi oddaji Zelena dežela. (Foto: Domen Jugovar)

Kaj se dogaja s šovom Ljubezen po domače? So letos sploh zabrnele kamere?

Na POP TV so običajno v začetku poletja predstavili kandidate, ki so sklenili, da bodo ljubezen iskali s pomočjo televizijske ekipe šova Ljubezen po domače. Tekom poletja so nato zbirali prijave za posamezne kandidate, nato pa je sledilo spoznavno skupinsko srečanje in snemanje na domačih lokacijah.

Vse od leta 2017, ko se je odvila 1. sezona, je sedaj prvič, da novih kandidatov javnosti niso predstavili. Mar to pomeni, da se je oddaja Ljubezen po domače s 6. sezono poslovila? Hkrati oddaje ali začetka iskanja kandidatov ni v uradnem jesenskem napovedniku, ki ga je televizija POP TV poslala na medijske hiše.

Ker smo izvedeli, da tudi v tem obdobju ne potekajo snemanja ljubezenske oddaje, pa tudi Tanja Postružnik Koren bo kot voditeljica nastopila v povsem novi oddaji (glej spodaj), smo se za razjasnitev informacije obrnili na POP TV, kjer so nam pojasnili, da oddaje za enkrat ne bo: "Ljubezen po domače to jesen ni v planu. Mogoče jo spet obudimo naslednje leto."

Tanja Postružnik Koren na POP TV z novo oddajo

Že nekaj časa se je šušljajo, da bo Tanja Postružnik Koren nastopila v novi vlogi. A pred kamero ne bo stopila sama, družbo ji bo delal priljubljeni igralec in komedijant.

Jeseni prihaja na POP TV povsem nova oddaja poučne narave, ki bo širila obzorja in hkrati nudila prijetno razvedrilo. Kot pojasnjujejo na TV hiši, so za gledalce ustvarili oddajo Zelena dežela, ki bo ponudila številne praktične nasvete, kako lahko postanemo še bolj ekološko osveščeni.

njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava