Karierni center za mlade

18.8.2022 | 09:20

Karierni center za mlade
Karierni center za mlade
Karierni center za mlade

Razvojno izobraževalni center Novo mesto je od leta 2019 sodeloval v partnerskem projektu VšečKAM in GREM – karierni center za mlade. Projekt se v avgustu zaključi in zato vas vabimo na konferenco »(ZA)misel prihodnosti kariernega razvoja MLADIH«, ki bo potekala 25.8.2022 v Celju.

Konferenca s strokovnim programom je namenjena ravnateljem, pedagoškim delavcem osnovnih in srednjih šol, kariernim svetovalcem nevladnih organizacij in javnih/zasebnih zavodov, ki pokrivajo delo z otroki in mladostniki na področju karierne orientacije, predstavnikom strokovne javnosti, pa tudi vsem ostalim, ki jih tema zanima in so tako ali drugače dejavni na tem področju.

Na konferenci vam bomo predstaviti rezultate in načine našega delovanja v času trajanja projekta, didaktične pripomočke, tiskana in interaktivna gradiva, ki so nastala za delo z osnovnošolci, srednješolci in njihovimi starši na področju karierne orientacije, osvetlili bomo pomen nadaljnjega sodelovanja za prihodnost kariernega razvoja mladih.

Program konference nadete tukaj.

Udeležba na konferenci je brezplačna, potrebna je predhodna prijava, ki jo najdete na povezavi. PRIJAVI SE TUKAJ >>>

Oglasno sporočilo

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava