Hrvati Jacqueline še niso pozabili

9.8.2022 | 13:30

Jacqueline se je poročila marca 2021. (Foto: osebni arhiv)

Jacqueline se je poročila marca 2021. (Foto: osebni arhiv)

Jacqueline Kale (Pop tv)

Jacqueline Kale (Pop tv)

Jacqueline in Zlatan (Pop tv)

Jacqueline in Zlatan (Pop tv)

Jacqueline Kale in Željko Bilić (Foto: RTL)

Jacqueline Kale in Željko Bilić (Foto: RTL)

Na portalu hrvaške televizije RTL so se znova spomnili na Jacqueline Kale, ki je sodelovala v 10. sezoni šova Ljubezen na vasi. V kakšnem spominu so jo ohranili gledalci?

Jacqueline je tekom oddaje osvojila pozornost kmeta Željka Bilića in postala izbranka, ki jo je odpeljal na romantično potovanje. Razmerja zatem nista nadaljevala, ju je pa ljubezen čakala daleč stran od resničnostnih kamer.

Željko je našel srečo v objemu oboževalke Feline, s katero sta se 3. decembra 2019 razveselila rojstva deklice, ki sta jo poimenovala Emili, Jacquelinina pot pa je bila malce daljša. Najprej je srečo iskala v slovenskem šovu Ljubezen po domače, ob koncu katerega je predstavila zaročenca Zlatana, ki ni sodeloval v oddaji, marca 2021 pa je sledila vest o poroki z bradatim kitaristom, ki ji je nadel priimek Radovanović.

52-letnice, ki je pri nas pritegnila veliko pozornosti, se še vedno dobro spomnijo na Hrvaškem. Kot razkriva odziv na RTL-ovo objavo, so gledalci Jacqueline ohranili v lepem spominu:

»Zelo prijetna in simpatična.«

»Zelo korektna in dobra oseba.«

»Od vseh žensk, ki so takrat sodelovale, mi je bila najbolj všeč.«

»Bila je prijetna gospa.«

»Prekrasna Slovenka.«

»Bila je simpatična.«

… so zapisali komentatorji, ki so seznanjeni tudi s tem, da se je svetlolaska poročila. Kako se ima več kot leto po poroki, ni znano, saj se je umaknila v zasebnost.

njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava