Šov Kmetija: Razkrili del posestva na Dolenjskem

8.8.2022 | 14:10

Na verandi

Na verandi

Natalija Bratkovič obljublja veliko zanimivosti.

Natalija Bratkovič obljublja veliko zanimivosti.

Šov Kmetija: Razkrili del posestva na Dolenjskem
Natalija pred bivalnimi prostori

Natalija pred bivalnimi prostori

Na POP TV si tokrat zaradi številnih sprememb obetajo še več zanimanja za resničnostni šov Kmetija. Da bo temu tako, potrjuje tudi Natalija Bratkovič, ki skupaj s tekmovalci že dva tedna ustvarja novo sezono.

Resničnostni šov Kmetija produkcija in tekmovalci snemajo zadnjih 14 dni. A če so v zadnjih sezonah kmetje ob ogledu posestva občutili navdušenje, so tokrat že med potjo na novo lokacijo doživljali pestro paleto neprijetnih občutkov.

Posestvo na Dolenjskem se namreč tokrat nahaja na oteženem, strmem področju, sama kmetija pa je, kot smo že pisali, daleč od sodobnega poligona izpred zadnjih let. Majhen košček kmetije so na POP TV pokazali sinoči, ko se je v oddajo POP IN javila voditeljica Natalija in pojasnila nekaj zanimivosti.

»Pri nas se dogaja več in bolj, kot bi si kdorkoli sploh lahko zamislil ali predstavljal. Smo na Dolenjskem, čudovit, predvsem hribovit in razgiban del Slovenije, ki našim tekmovalcem na posestvu samo dodatno otežuje tako delo, kot seveda tudi samo življenje. Letos predlagam, da pozabite na vse, kar ste na naših kmetijah videli doslej. Pričakujte ogromno novosti, veliko sprememb, še več bojev, nove nevarnosti, ki prežijo na tekmovalce in pa seveda to, kar zanima vse vas, življenjske pogoje, ki so odprtih ust pustili vse, še najbolj pa naše tekmovalce,« je pojasnila Natalija, ki je vesela, da bo tudi delo na novi lokaciji potekalo pod nadzorom priljubljene gospodarice Nade.

»Lahko razkrijem, da sva letos z gospodarico Nado prvič sklenili poseben pakt, o katerem boste izvedeli že v prvi oddaji. Obljubim pa, da boste po vsaki oddaji takoj pogledali na uro in odštevali čas do nove oddaje.«

njena.si
Foto: Pop tv

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava