Jamski - koncert z Dan D na srcelomni💔 lokaciji

30.7.2022 | 11:50

Jamski - koncert z Dan D na srcelomni💔 lokaciji
Jamski - koncert z Dan D na srcelomni💔 lokaciji

Klub posavskih študentov je po tradicionalnem Šrotu, ki je letos odmeval z nove lokacije - Vrbine in privabil več kot tisočglavo množico mladih, minulo soboto priredil akustični koncert Jamski v Kostanjevici na Krki. Z vizijo, da bo tudi ta postal tradicionalen, so ga prvič priredili v lanskem letu in gostili Hamo&Tribute 2 Love. Akustična izvedba programa se je odlično zlila s čarobnim ambientom jase pred Kostanjeviško jamo.

V soboto, 23.7., so KPŠ oder zasedli Dan D. Skromne luči z odra in jasa v objemu potoka sta poskrbela za čudovit ambient. Obiskovalci so se po jasi udobno namestili na ponujene blazine, na voljo pa so bile tudi pijače ponudnika Nord. Organizatorji so navdušili tudi s skrbno pripravljenimi spreji proti komarji, zaradi neposredne bližine Kostanjeviške jame pa je bilo ozračje nadvse prijetno in prezračeno z blagim vetričem. Boštjan Grubar, član skupine Dan D je na socialnih omrežjih zapisal: "Samo oči so nas 😍 lokacija danes je srcelomno 💔 lepa!! 🌳🦌🌳🏞"

Hvaležni za obisk in lepe odzive aktivisti že pripravljajo prihodnje dogodke. V svojo delovno skupino, katere glavni namen je zabava ob učenju organiziranja in mnogih drugih uporabnih veščin, vabijo nove aktiviste. Povabljeni vsi dijaki in študentje, ki bi svoje talente želeli razvijati pri delu za posavsko mladino.

Svoje zanimanje sporočite na info@kps-on.net.

KPŠ

Galerija

_zjamski (1)
_zjamski (2)
_zjamski (3)
_zjamski (4)
_zjamski (5)
_zjamski (6)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava