KD Vodnjak - poletje na ''Kuglu''

28.7.2022 | 09:40

Balinanje v Semiču

Balinanje v Semiču

Kegljanje na vrvici

Kegljanje na vrvici

V okviru poletnih aktivnosti, ki jih izvaja KD Vodnjak pod imenom »POLETJE NA KUGLU«, se velika pozornost posveča raznoliki, ne le kegljaški, športno-rekreativni dejavnosti za svoje člane ter občane ožje in širše regije vseh starostnih kategorij.

Tako smo letos, v juniju in juliju, prvič izvedli Športno rekreativni turnir v kegljanju na vrvici.Turnir je potekal v Podturnu, na kegljišču Društva upokojencev DolenjskeToplice.

Vodja turnirja Jože Zupančič je zabeležil nastop enajstih ekip. Povedal je, da je bilo vzdušje na tekmah zelo dobro in seveda tudi tekmovalno, čeprav je bila večina tekmovalcev neizkušenih. Kegljišče je pokrito in v senci, tako da udeležence ni motila velika vročina.

Gostitelju DU Dolenjske Toplice se zahvaljujemo za užitke na lepo vzdrževanem kegljišču in se veselimo novega druženja, tokrat na našem ''Kuglu'' v Novem mestu.

V soboto, 23.07.2022, pa smo se člani KD Vodnjak že tretjič družili z balinarji iz Semiča. Na njihovem igrišču Kot pri Semiču smo se preizkusili v balinarski igri. Domačinom se zahvaljujemo za gostoljubje in prijetno športno rekreativno druženje.

Dogovorili smo se, da nam bodo obisk vrnili na našem kegljišču.

Damjana Jerman, članica KD Vodnjak

Galerija

_V Semicu - balinanje (1)
_V Semicu - balinanje (2)
_V Semicu - balinanje (3)
_Vrvica-kegljanje na vrvici (1)
_Vrvica-kegljanje na vrvici (2)
_Vrvica-kegljanje na vrvici (3)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava