ŠD Tika Taka Mulčki tekli po Lončariji

9.7.2022 | 11:00

ŠD Tika Taka Mulčki tekli po Lončariji

Z mislijo po druženju in sproščenem uživanju smo se v ŠD Tika Taka Mulčki tudi letos odpravili na Teke po Lončariji. Ob organizaciji, ki vsako leto še preseže prejšnje, smo uživali v vodnih razpršilcih, napihljivem gradu, ustvarjanju in vrhunski hrani.

RES ENA IZMED BOLJE ORGANIZIRANIH PRIREDITEV PRI NAS NASPLOH!

Vendar to še ni bilo vse, ker v društvu radi združujemo zabavo in šport smo se udeležili teka v treh različnih kategorijah. In ne samo, da smo sodelovali … Po posameznih kategorijah smo svojili DVE prvi, ENO tretje in ENO peto mesto in tako ob spominskih medaljah ter darilnih paketih prinesli s seboj še tiste čisto prave medalje, ki so nepričakovano pristale v rokah naših MULČKOV.

Zlato medaljo je v svoji kategoriji osvojil Aljaž Benčina.

V svoji kategoriji je zlato medaljo prejel tudi Jakob Benčina. V isti kategoriji smo imeli na odru za zmagovalce še enega MULČKA, odlično tretje mesto je osvojil Oto Zorec.

V kategoriji letnikov 2014 pa je Tit Zorec osvojil odlično 5. mesto in za medaljo zaostal le 2 sekundi.

Ob vrhunski zabavi in sproščenem vzdušju ni potrebno poudarjati, kakšno veselje je bilo ob razglasitvi rezultatov pri že tako ali tako super zabavnem dnevu!

Vsekakor se drugo leto zopet vrnemo na kraj užitkov in športa …

Ribničani pa so tako ali tako znani kot vrhunski organizatorji in gostitelji.

Ob njih se človek počuti kot doma.

Starejši člani smo druženje izkoristili za načrtovanje naslednje odmevne dobrodelne akcije, ki bo odmevala po vsej SLOVENIJI!

Dobra volja je najbolja!

Prispevek pripravil:
predsednik ŠD TIKA TAKA MULČKI Dejan Benčina

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava