FOTO: Taborili smo v kampu Podzemelj - tabor LAS

4.7.2022 | 12:30

FOTO: Taborili smo v kampu Podzemelj - tabor LAS
FOTO: Taborili smo v kampu Podzemelj - tabor LAS

V organizaciji Rdečega križa Metlika smo v soboto, 1.7,. srečno zaključili 18. tabor LAS v kampu Podzemelj, kjer je taborilo 73 otrok iz metliške občine. Poleg organiziranega varstva želimo otroke vzpodbudit k zdravemu načinu življenja, razvijanju socialnih stikov, pridobivanju novega znanja in veliko športno družabnega druženja.

Velika HVALA vsem izvajalcem programa: Civilni zaščiti, Marjanu Kerču - pikado, lovcem, ZIKu Črnomelj - delavnica belokranjskih ljudskih plesov, Jamarski reševalni službi Slovenije, Ribiškemu društvu Metlika - obisk ribnika Prilozje, Društvu kmečkih žena Metlika - peka pogač in palačink, Slovenski vojski - predstavitev in vožnja s tankom, Policiji Metlika - predstavitev opreme in dela s psom, Ljudski knjižnici Metlika - ustvarjalne delavnice in kino, Prostovoljnemu gasilskemu društvu Metlika - predstavitev delovanja in opreme, na koncu pa osvežitev, Daniju Zorcu – tajski boks, Danieli in Andreji - gostinske veščine, frizerkam Darji, Danieli, Lidiji in Klavdiji - delavnica Uredi si frizuro, Niki Brdar - plesna delavnica in tečaji angleščine in prve pomoči ter še veliko družabno tekmovalnih iger.

Velika HVALA mentorjem za zelo dobro in odgovorno opravljeno delo, prostovoljcem RK in gasilcem za postavitev in pospravilo šotorov. Za finančno pomoč se zahvaljujemo občini Metlika, Lions klub NM in zavarovalnici Triglav. Medijem za poročanje ter staršem za zaupanje. Otrokom želimo še naprej lepe počitniške dni. 😀

V soboto, 9.7., pa bomo 51 otrok iz metliške občine odpeljali na letovanje v Mladinsko letovišče RKS na Debeli rtič. Se vam javimo.

RK OZ Metlika

Galerija

_tabor (1)
_tabor (10)
_tabor (11)
_tabor (2)
_tabor (3)
_tabor (4)
_tabor (5)
_tabor (6)
_tabor (7)
_tabor (8)
_tabor (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava