FOTO: Moto klub Novo mesto - 25 let delovanja

23.6.2022 | 12:00

FOTO: Moto klub Novo mesto - 25 let delovanja
FOTO: Moto klub Novo mesto - 25 let delovanja
FOTO: Moto klub Novo mesto - 25 let delovanja
FOTO: Moto klub Novo mesto - 25 let delovanja

Moto klub Novo mesto v letu 2022 obeležuje 25-letnico ustanovitve in delovanja. Ta jubilej smo proslavili z dogodkom v motorističnem stilu z zabavo, glasbo, panoramsko vožnjo, hrano in pijačo, in sicer 18. junija 2022 z začetkom ob 12. uri v Rožnem Dolu (pri gasilskem domu). Ob 14. uri smo odpeljali panoramsko vožnjo, s postankom na Novem trgu v Novem mestu, od 17. ure naprej pa nadaljevali z zabavo v Rožnem Dolu.

MK Novo mesto je skupne hlape prvič izpustil novembra 1996. Obrati nam vse do danes niso padli, saj se naše članstvo vrti pri številki 60.

Smo organizacija odprtega in svobodnega tipa, katero druži predvsem želja po aktivnostih, svežih vsebinah, interes do voženj doma in v tujini ter seveda druženju.

Vse aktivnosti se začenjajo in odvijajo na našem “check pointu”, ki je v lokalu TOTALČEK na Novem trgu v Novem mestu. Na “rednih nedeljskih kavicah” pa se srečujemo vsako nedeljo ob 10. uri, v času sezone od uvodne do zaključne vožnje pa ob 9. uri.

Smo generacija od 25 do preko 60 let. To potrjuje, da smo dostopni, da imamo sprejemljiv program dela, dobro organizacijo, in kar je najvažnejše, dobre medsebojne odnose.

Član našega kluba je lahko vsak, ki misli in dela podobno, ki že ima motor ali pa zgolj željo in veselje do njega. Pristopi lahko tudi vsak, ki bi bil brez hirarhičnih odnosov, rad enak med enakimi in ki želi tudi na takšen način spoznati pozitivnost v ljudeh in krajih, ki jih obiskujemo.

Naši dvokolesniki so različni, vendar pa moč in konji ob varni vožnji in organizirani koloni ne igrajo vloge. Emancipacijo poznamo, saj imamo tudi članice s lastnimi motorji, kot sopotnice pa se k nam praviloma stiskajo tudi žene in dekleta, vendar pa nam gostovanje kot tudi vabljenje ni tuje.

Ker se zavedamo, da je moč prosti čas lepo in prijetno preživeti tudi na naš – motorističen način, v tem smislu dobro sodelujemo z Moto klubi tako doma, kot v tujini, z vidika varnosti pa tudi z inštitucijami in organi.

Ni nam dolgčas. Načrtov in energije je še veliko.

Moto klub Novo mesto

Galerija

_rmoto (1)
_rmoto (2)
_rmoto (3)
_rmoto (4)
_rmoto (5)
_rmoto (6)
_rmoto (7)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava