Ivjano Banić operirali na srcu

22.6.2022 | 13:45

Instagram

Instagram

Ivjana Banić je razkrila, da je morala na operacijo srca, a da poseg ni popolnoma uspel.

Nekdanja radijska voditeljica sicer z družino že nekaj časa živi v tujini. Pred časom so tako bivali na Havajih, nato pa so se odločili za Karibe. Od tam pa se je pred časom vrnila v Slovenijo, zdaj je razkrila, da je razlog operacija na srcu. Ta je že za njo, ni pa popolnoma uspela. Ivjani ob tem seveda želimo čim hitrejše popolno okrevanje.

"Tole sem jaz, po večurnem posegu, ki je uspel le delno … tako da … roko na srce, nisem glih za naslovnico … Ampak če dam spet roko na srce, slednje mi zdaj malo bolj služi. In to je tisto, kar je pomembno: imeti dobrega butlerja, velikega zgolj za eno dlan ... a izredno močnega," je na družbenem omrežju zapisala Ivjana in dodala, da je šlo za poseg na srcu.

''Za mano zoprn poseg. Neki so mi po mojem zlatem srcu prčkal in šaral in žgal. Naš upa, da so mi zakurili tist … tažlehtast del srca, čeprav jst njemu lepo tumbam, da današnje čarovnice, ne zgorimo tako zlahka,'' je še zapisala Ivjana na instagramu.

Glede osebja v UKC pa: ''Šta reči a ne zaplakati ... večina osebja izredno prijetna in prijazna. Redke izjeme so malo bolj … zatopljene v delo. Razumem oboje. Vsi se trudimo po svojih najboljših močeh narest nekaj iz svojega dneva in življenja. Eni ne zmorejo več od šake jada, pri drugih je polna vriča smija, če parafraziram pokojnega Dragojeviča.''

njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava