Tudi Knjižnica Brežice omogoča prevzem gradiva v paketnikih 24/7

21.6.2022 | 09:10

Tudi Knjižnica Brežice omogoča prevzem gradiva v paketnikih 24/7

Mineva pet let odkar smo v Knjižnici Brežice svojim članom omogočili vračilo izposojenega gradiva na knjigomatu 24/7. Storitev je do danes postala utečen in hkrati pomemben del našega knjižničnega vsakdana. Od junija 2022 pa lahko člani Knjižnice Brežice gradivo naročijo/rezervirajo in ga prevzamejo v paketnikih 24/7. Knjigomat za vračilo je tako ob vstopu v osrednjo knjižnico dobil nove prijatelje – 12 paketnikov proizvajalca Direct4.me, nakup katerih nam je omogočila ustanoviteljica Občina Brežice.

Uporaba paketnikov je enostavna, napotki za naročilo/rezervacijo želenega knjižničnega gradiva ter njegov prevzem pa so objavljeni na spletni strani Knjižnice Brežice, v zavihku Novice. Nudimo jih tudi zaposleni. Prednost tovrstne storitve je zagotovo dostopnost za uporabnike 24 ur na dan, 7 dni v tednu (tudi izven odpiralnega časa knjižnice), diskretnost, varnost in brezstičnost.

Navedena sodobna tehnologija sooblikuje naše poslanstvo, pri tem pa ne gre brez naših zvestih članov in uporabnikov. Tudi v poletnih dneh in mesecih, ki so pred nami, se veselimo snidenj in klepetov v knjižnični čitalnici, na terasah in drugih zanimivih kotičkih naše vseživljenjske dežele.

Mateja Kus, Knjižnica Brežice

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava