64. evropsko prvenstvo za mlade: Jedlovčnik potuje v Beograd

16.6.2022 | 09:15

64. evropsko prvenstvo za mlade: Jedlovčnik potuje v Beograd

Selektor D. Vizjak vpoklical najbolj obetavne mlade slovenske igralce, med njimi je tudi krkaš

Napoved, da bo Slovenijo na evropskem prvenstvu za mlade za leto 2022, Aki bo od 6. do 15. 7. 2022 v Beogradu, zastopal tudi član NTK Krka Novo mesto Janez Jedlovčnik, se je uresničila.

Selektor Darijan Vizjak je skrbno spremljal mlade s širokega spiska možnih kandidatov  za evropsko prvenstvo,  in zadnji nastopi nadarjenega krkaša so ga prepričali. Tako bo na tem za vsakega mladega igralca in igralko pomembnem prvenstvu  nastopil tudi član NTK Krka Novo mesto Janez Jedlovčnik. Najbolj obetavne slovenske kadete Luka Jokiča, Bora Brodnjaka in Janeza Jedlovčnika čaka v srbski prestolnici naporno, a za njihove športne kariere zelo pomembno prvenstvo.

64. evropsko prvenstvo za mlade: Jedlovčnik potuje v Beograd

Manca Fajmut, trenerka NTK Krka Novo mesto: »Vedela sem, da našemu članu ob bolj resnem delu in upoštevanju navodil lahko uspe. Jedlovčnik je že v 3. slovenski članski ligi dokazal, da je lahko pred njim svetla namiznoteniška kariera. Zaenkrat mu uspeva in upam, da bo šlo tako naprej. Vsekakor pa mu za res lep uspeh čestitam, saj je bila pot do članstva v državni reprezentanci kar naporna.«

J. P.; Foto: Amadej Seničar

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava