Bernarda Žarn: ''Sladko imam strastno rada''

10.6.2022 | 14:20

Foto: David Lotrič Banovič

Foto: David Lotrič Banovič

Posavka Bernarda Žarn je eden izmed tistih znanih obrazov, ki nas vedno navdušuje tako s profesionalnim pristopom kot tudi z nasmehom, ki so stalnica njenih oddaj. Še preden jo bomo spremljali na tradicionalni Poletni noči, smo v kratkem in sladkem klepetu izvedeli marsikaj zanimivega.

Kaj najprej naredite, ko zjutraj odprete oči?

Spijem kozarec tople vode. Tega so me naučili na Šrilanki.

Vaša priljubljena televizijska oddaja je …

Bil bi greh, če ne bi rekla Nedeljsko popoldne. (smeh)

Katera slovenska in katera tuja skladba sta zaznamovali vaša najstniška leta?

Ooo, mnogo jih je, a če moram izbrati eno, naj bosta: Vandima Iztoka Mlakarja z željo, da bi v vseh življenjskih obdobjih zmogla imeti »življenje strašno rada«, kot poje Iztok, in Wind of change skupine Scorpions, z željo, da bi prijazno pihali vetrovi sprememb.

Katera skladba vas danes spravi v dobro voljo?

Ko zaslišim Vlada Kreslina in njegovo Poj mi pesem, se mi vedno nariše nasmeh na obrazu.

Kaj vas najhitreje spravi v smeh?

Če lahko »kaj« spremenim v »kdo«, je odgovor Jože Robežnik.

Če bi lahko potovali v času, v katero leto bi šli in zakaj?

V tem našem času mi je lepo. In ker ste me prej spraševali po pesmih, se mi je ob tem vprašanju v misli pripeljala Brez obžalovanj skupine MI2.

Kateri hrani se nikakor ne morete upreti?

Sladko imam strastno rada.

Vaša najljubša pijača je …

Največ »požlampam« vode.

Kaj je za vas sanjski dopust?

Samo da je dopust, pa je že sanjski. (smeh)

Kaj si radi privoščite za popolno sprostitev?

Pohod na kak hrib, potem pa na masažo.

Kakšni filmi so vam najbolj všeč?

Takšni s srečnimi konci.

Film, ki ste ga pogledali več kot dvakrat?

Mnogo njih. Z največ ogledi pa verjetno zmaga Poletje v školjki iz mladih let.

Knjiga, ki vam je za vedno ostala v spominu?

Koliko časa imate, da vam vse naštejem? (smeh) Če moram izbrati samo eno, je to knjiga epistol Mance Košir Darovi minevanja.

odkrito.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava