Tajnice na kongresu: ADMA Portorož

30.5.2022 | 13:00

Tajnice na kongresu: ADMA Portorož
Tajnice na kongresu: ADMA Portorož
Tajnice na kongresu: ADMA Portorož
Tajnice na kongresu: ADMA Portorož

Kot vsako leto, se je tudi letos pod okriljem Planeta GV in Zveze klubov poslovne odličnosti Slovenije odvil tokrat že 30. jubilejni dogodek za vse, ki delujejo na področju podpore managementu, tj. Kongres ADMA, ki je letos potekal od 19. do 21. maja 2022.

Osrednja tema letošnjega kongresa je bila »polna vključenost« posameznikov kot ključnih gradnikov uspešnih organizacij. Če želimo, da posameznik deluje v skladu s cilji organizacije je pomembno, da ponotranji organizacijske norme in vrednote, da je pri svojem delu zadovoljen in motiviran, in da ima občutek polne vključenosti.

Bogat tridnevni program je bil vsebinsko razdeljen na tri ključne stebre, tj. strateški četrtek, ki je bil namenjen strateškemu razmišljanju in razvijanju ključnih mehkih veščin prihodnosti; učinkovit petek, ki je potekal v znamenju učinkovitosti na delovnem mestu; in uravnotežena sobota, ki je bila namenjena spoznavanju tehnik za soočanje z vsakodnevnim stresom na delovnem mestu in ohranjanju ravnovesja ter notranjega miru.

Udeleženci letošnjega kongresa smo se veliko naučili o odgovornosti, sodelovanju, povezovanju, učinkoviti komunikaciji, delovanju uma, vizualizaciji zmagovalcev, skrbi za telo, pomenu spanja, reševanju pravnih problemov, razumevanju računovodskih izkazov, IT trikih, kibernetskih poslovnih prevarah, ustvarjanju profila Linkedin in še in še ...

Učinkovita podpora managementu je nepogrešljiv del vsake uspešne organizacije, pri čemer upravlja številne in raznolike procese, ki pomembno vplivajo tudi na kazalnike poslovne učinkovitosti posamezne organizacije. Zaposleni v podpori managementu pa kot pomemben vezni člen s svojim delovanjem na vseh ravneh gradijo in povezujejo odnose v organizacijah, zato je še kako pomembno pridobivanje novih znanj in sledenje novim smernicam.

Erika Škrabec
članica aktivne delovne skupine
KPO Dolenjske in Bele krajine

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava