Avto Krka z dogovorom o sodelovanju z Rdečim križem Slovenije

14.5.2022 | 16:30

Avto Krka z dogovorom o sodelovanju z Rdečim križem Slovenije

Biti podjetje je biti del skupnosti ... V letu jubileja podjetja Avto Krka, ko praznujemo 25 let delovanja, smo naredili korak dalje. Svojo odgovornost krepimo s sodelovanjem v dolgoročnih projektih, s katerimi se zavzemamo za naravo in družbeno dobro. Poleg partnerstva z Rotary Slovenije smo sklenili partnerstvo tudi z Rdečim križem Slovenije.

Zavedamo se, da velikost podjetja Avto Krka, kjer za vas skrbi več kot 500 zaposlenih, vpliva na okolje, družbo in lokalne skupnosti. Že od samih začetkov podpiramo vrtce, šole, društva in klube raznovrstnih dejavnosti. V letu svojega jubileja gremo še korak dalje. Svojo odgovornost krepimo s sodelovanjem v dolgoročnih projektih, s katerimi se zavzemamo za naravo in družbeno dobro.

Tako smo v torek, 10. maja 2022, skupaj z Rdečim križem Slovenije podpisali Dogovor o medsebojnem sodelovanju ter se zavezali k tesnejšemu sodelovanju in medsebojni pomoči predvsem na področju krvodajalstva. Dogovor o sodelovanju sta podpisala Jure Verstovšek, direktor podjetja Avto Krka d. o. o. in Cvetka Tomin, generalna sekretarka Rdečega križa Slovenije. Današnji podpis dogovora za zaposlene v Avto Krki pomeni korak naprej k še celovitejšemu vseslovenskemu sodelovanju na humanitarnem področju.

Avto Krka z dogovorom o sodelovanju z Rdečim križem Slovenije

Prvo aktivnost v dogovorjenem partnerstvu z Rdečim križem Slovenije smo že začeli, in sicer Mesec krvodajalstva z Avto Krko, ki traja od 4. 5. do 4. 6. 2022. V tem mesecu bomo javnost, zaposlene, svoje stranke in poslovne partnerje spodbujali in obveščali preko svojih socialnih kanalov in na vseh naših enotah po Sloveniji o pomenu darovanja krvi ter o krvodajalskih akcijah.

Ker vsaka kapljica šteje in ker lahko vsak zdrav posameznik s tem humanim dejanjem prispeva k rešitvi marsikaterega življenja, pa bomo v prihodnje ponudili pomoč tudi pri organiziranju krvodajalskih akcij v prostorih podjetja Avto Krke.

Avto Krka

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava