Komplet medalj iz Beograda

9.5.2022 | 08:20

Komplet medalj iz Beograda

V soboto, 7.5.'22, je v športnem centru Žarkovo potekal 6. letošnji ADA badminton Beograd turnir sezone. Na turnirju so poleg klasičnih udeleženk Srbije, BIH, Hrvaške, Danske, Slovenije nastopili še predstavniki Romunije in Grčije. Nova spoznanja, nove zgodbe in nove medalje za člane Badminton klub Pišece.

Zlato medaljo si je kljub močni in številčno mednarodni konkurenci preigral Ivan Hotko (BK Pišece) v kategoriji moški posamezno B. Svojo prvo mednarodno medaljo pa je osvojil tudi Matej Ogorevc (BK Pišece), in sicer srebrno v kategoriji moški posamezno D, medtem ko je Dejan Mikuš (BK Pišece) osvojil tretje mesto v isti kategoriji kot Matej. Damir Škerl (BK Pišece) je kljub vrhunsko prikazani igri v skupinskem delu moral priznati premoč v četrtfinalni tekmi ter tako osvojil peto mesto v moški kategoriji posamezno C. Toni Hotko, sicer sarajevski kralj, kot ga je poimenovala Marija Bulatović (BK Clear Beograd), članica tekmovalne komisije pri ŠZ ADA, je začutil bolečino v desni roki, tako kot Tadej Škof, ki še čuti poškodbo desne rame,in sta morala zaradi poškodbe turnir odpovedati. Naslednji oziroma zadnji ADA turnir sezone bo v začetku meseca junija v Opatiji, upamo, da v polni klubski zasedbi.

Že vikend, ki je pred nami, pa bodo kadeti BK Pišec nastopili na tradicionalnem mednarodnem prvenstvu za Srebrno žogico v Lendavi.

T. Š.

Galerija

_zvbeogradu (1)
_zvbeogradu (2)
_zvbeogradu (3)
_zvbeogradu (4)
_zvbeogradu (5)
_zvbeogradu (6)
_zvbeogradu (7)
_zvbeogradu (8)
_zvbeogradu (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava