Med tekmovalci nove sezone šova MasterChef tudi Novomeščanka in Sevničanka

24.2.2022 | 14:50

Anita Ferlin (Novo mesto)

Anita Ferlin (Novo mesto)

Zala Resnik Poljašević (Sevnica)

Zala Resnik Poljašević (Sevnica)

Vsi tekmovalci nove sezone (vse fotografije; Pop tv)

Vsi tekmovalci nove sezone (vse fotografije; Pop tv)

Anita

Anita

Zala

Zala

'Letošnji tekmovalci so nekaj posebnega, vsak po svoje seveda, veselje mi je biti njihov mentor,' pravi Bine Volčič o 16-ih tekmovalcih, ki se že potegujejo za zmago v kuharskem šovu MasterChef. Njihove kulinarične podvige boste lahko spremljali že zelo kmalu ...

Na POP TV so danes razkrili vseh 16 tekmovalcev, ki bodo zaznamovali novo sezono priljubljenega šova MasterChef. O osmih tekmovalkah in osmih tekmovalcih sodnik in kuharski mojster Bine Volčič pravi, da ustvarjajo podobno vzdušje, kot smo se ga razveselili lansko leto, ko je prevladoval ekipni, prijateljski duh.

Nasmejana, energična, mlada in zagnana ekipa:

Kaj pravi Bine Volčič?

"Letos je zelo podobno vzdušje med tekmovalci, občudujem povezanost mladih, res so mi v navdih. Kot da bi novodobne generacije začutile, da so vsi v enakem položaju, v istem »sr…« pač, in so se odločili za pot solidarnosti in vzajemne podpore, namesto komolčenja in metanja polen pod noge. Bravo, mladina!" je radosten Bine.

Med tekmovalci Novomeščanka in Sevničanka

ANITA FERLIN

Anita je velika ljubiteljica živali, ki se je kuhanja naučila od svoje babice. Rada ji je pomagala pri peki različnih dobrot, ob tem pa je večkrat tudi kaj pojedla.

Danes kuha skoraj vsak dan, odvisno od navdiha, s svojimi kuharskimi mojstrovinami, pa velikokrat preseneti tudi samo sebe.

(iz predstavitve na spletni strani tv-šova)

Starost: 33 let

Kraj: Novo mesto

Izobrazba: diplomirana inženirka geodezije, vodja prodaje v logističnem podjetju

Življenjski moto: Vse je mogoče, če pridno delaš.

ZALA RESNIK POLJŠEVIĆ

Velika ljubiteljica mačk in eksperimentiranja v kuhinji je že kot mala deklica navdušila s svojim ustvarjanjem. Po prvi umešani omleti je družini predstavila številne okusne sladice, zato meni, da se bo najbolj ujela s sodnikom Karimom, nekoliko slabše pa morda z Luko, ki je strokovnjak na področju tradicionalne hrane.

In kakšne so njene sanje za prihodnost? Združiti ljubezen do kuhanja in poklic, za katerega študira na Biotehniški fakulteti.

(iz predstavitve na spletni strani tv-šova)

Starost:  21 let

Kraj: Sevnica

Izobrazba/Zaposlitev: študentka živilstva in prehrane

njena.si; M. K.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava