Darji zastrupili psička, ki so ji ga podarili v šovu ''Ljubezen po domače''

28.1.2022 | 13:45

Pajo in Darja (foto:                                                         POP TV)

Pajo in Darja (foto: POP TV)

Pajo je bil velik fant. (foto: M. K.)

Pajo je bil velik fant. (foto: M. K.)

Darja Tomažin (foto: POP TV)

Darja Tomažin (foto: POP TV)

Darja Tomažin je v šoku, zjutraj jo je pred hišo čakal pogled na zastrupljenega pasjega prijatelja, ki so ji ga podarili kandidati v šovu Ljubezen po domače. Pajo je pred nekaj urami za vedno zatisnil oči.

Po težavah z grožnjami in razdejanjem posestva, ki se je na konjeniški kmetiji odvilo v prvi polovici januarja, se je kljub posredovanju policije odvila tragedija. Darja Tomažin je namreč danes zjutraj našla pred hišo zastrupljenega psička Paja.

Povsem strta Darja ne more verjeti, da pasjega prijatelja ni več, kot je zapisala na družbenem omrežju, je preminil v pol ure, sedaj pa se z grozo se sprašuje, če je sedaj na vrsti tudi ona. Na pomoč je poklicala tudi policijo, ki že preiskuje dogodek, ki naj bi bil po njeni oceni povezan s preteklimi težavami zaradi uporabe zemljišča.

Preminulega Paja poznate tudi gledalci šova Ljubezen po domače, v času snemanja so jo namreč izbranci razveselili z mladičkom pasme črno-beli borderski ovčar, ki si ga je že nekaj časa močno želela. Pajo je iz mladička zrasel v velikega zvestega prijatelja, ki je v minulih letih do zadnjega kotička napolnil njeno srce.

Kaj natanko se je zgodilo in kdo je povzročil psičkovo smrt, bo nemara razkrila policijska preiskava.

njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava